לא משנה אם רוצים אירוח מעולה לאורחים בהפתעה, או שסתם מתחשק לכם מאפה מפנק ומתוק, מאפינס תפוזים הם תמיד התשובה!
קבלו מתכון למאפינס תפוזים שמכינים ב-2 דקות בלבד ואף שנייה לא יותר, ובתמורה מקבלים מאפינס רכים במרקם חלומי וטעם עשיר ממיץ תפוזים טרי.
קינוח שגם ילדים וגם מבוגרים אוהבים כאחד, כי כולם יודעים שאין על המאפינס הקלאסיים של פעם שמפתיעים בטעם שלהם כל פעם מחדש!
מתכון באדיבות: חני קונאשוילי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
תבניות מאפינס
כוס חד פעמית לשתייה חמה
המצרכים
- 3 ביצים
- ½ כוס סוכר
- 2 סוכר וניל
- 1 כוס שמן
- 1 כוס מיץ מתפוז טרי
- 1 כף גרידת תפוז
- 3 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 כף פודינג וניל
אופן ההכנה
- בקערה שמים את הביצים, סוכר, סוכר וניל, וטורפים במטרפה ידנית למשך 2 דקות בערך.
- לאחר טריפה, מוסיפים את השמן, מיץ תפוזים, כף גרידת תפוז, ומערבבים. לבסוף מוסיפים גם את הקמח, אבקת אפייה, וכף פודינג וניל, ולערבב היטב.
- משמנים את תבניות המאפינס, וממלאים מהבלילה עד לשלושת רבעי הגובה שלהן.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות בתכנית אפייה טורבו, ואופים עד להזהבה.
הכנת את המתכון? נשמח שתדרגי ותספרי לנו ולגולשות באתר על המתכון יותר ממוזמנות להגיב, לשאול או להעלות תמונות עם תוצאות המתכונים (נשמח מאוד). קחו חלק ותהיו שותפים ושותפות בספריית המתכונים של כולם.
שאלות נפוצות: מאפינס תפוזים
אפשר להכין בתבנית אחת? מועדף שלא. יוצאת דחוסה. |
במה אפשר להחליף את הפודינג וניל? אי אפשר להחליף, אבל אפשר לוותר עליו. |
אפשר לאפות בתבנית סיליקון? אפשר, אני אפיתי בתבניות מאפינס מקרטון. |
איך שומרים? שומרים בכלי סגור. |
מה חושבים על: מאפינס תפוזים

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
קינוחים מושלמים. אל תפספסו!