עוגיות סנדוויץ\' ריבהנוטלה
עם בצק מיוחד במרקם משגע!
עם כל הכבוד לעוגיות המפונפות החדשות, אף אחת לא מצליחה לרגש כמו עוגיות הסנדוויץ' הישנות והטובות, במיוחד כשמשדרגים ברכיב סודי!
עוגיות סנדוויץ' שיא השלמות עם מרקם משגע ומיוחד המתקבל מהוספת מייפל לבצק שנותן פריכות מושלמת, וטעם מטריף בשילוב הריבה.
מתכון קל ומהיר עם טיפים להבטחת הצלחה ושלמות בפעם הראשונה. טעימה אחת וכולם ירעיפו עליכם שבחים ומחמאות!
עוגיות סנדוויץ' שיא השלמות עם מרקם משגע ומיוחד המתקבל מהוספת מייפל לבצק שנותן פריכות מושלמת, וטעם מטריף בשילוב הריבה.
מתכון קל ומהיר עם טיפים להבטחת הצלחה ושלמות בפעם הראשונה. טעימה אחת וכולם ירעיפו עליכם שבחים ומחמאות!
מתכון באדיבות: תמי וטורי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
כמות: 30 עוגיות בערך
- 150 גרם חמאה רכה (אפשר גם נטורינה או מחמאה)
- 60 גרם סוכר (5 כפות)
- 1 ביצה
- מעט מלח
- 300 גרם קמח (2 כוסות + 2 כפות)
- 1 שקית אבקת אפייה
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 כף מייפל
- ריבה או נוטלה למילוי.
אופן ההכנה
- במיקסר עם וו גיטרה, מקרימים את החמאה עם הסוכר וסוכר וניל, ואז מוסיפים את שאר המצרכים (ללא הריבה/נוטלה). מעבדים במיקסר עד שהבצק מתגמש (לא הרבה זמן כי זה בצק פריך).
- עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר כדי שיהיה יותר קל לעבוד איתו.
- מחצית מהבצק קורצים עיגול ללא חור ומחצית עם חור ואופים למשך 7 דקות בתנור על חום של 180 מעלות.
- מצננים ומפזרים אבקת סוכר על העוגיות עם החור.
- מזלפים ריבה או נוטלה על העוגיות ללא החור (אני עשיתי חלק עם נוטלה וחלק עם ריבה) וסוגרים לסנדוויץ'.
הערות וטיפים
- מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה ולקמח את הנייר התחתון.
- לשים בתבנית שורה עיגולים שלמים ושורה עיגולים עם חור... ככה נהיה בטוחים שיש לנו מכל צורה כמות שווה - כמו בתמונה
- לעשות את החור הקטן באמצע אחרי שמניחים את העיגול בתבנית - ככה יותר קל להרים לתבנית.
- אפשר למלא בכל מילוי שאוהבים.
- העוגיות האלה טעימות יותר יום למחרת - לא תמיד שורדות עד אז.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגיות סנדוויץ'
מרגישים את המייפל בבצק? בפריכות כן, בטעם לא. |
אפשר ללא מילוי כמו עוגיות חמאה? כן אבל פחות טעים. |
ניתן להחליף במחמאה? בוודאי. |
אפשרי לעשות מהבצק אוזני המן? כן אפשר. |
אפשר ללוש ביד? אכן אפשר. |
כמה זמן להשאיר את הבצק במקרר? לפחות חצי שעה. |
אפשר בבקשה תמונה של הכלי חיתוך שקרצת בו עיגולים עם/בלי חור בבקשה תמונה: |
אפשר במקום מייפל סילאן גם? אפשר בהחלט! |
מה חושבים על: עוגיות סנדוויץ'
-
- אורלי מוגרבי:
"מתכון מעולה יצאו פצצה!"
- אורלי מוגרבי:
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!.
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
פוסט מקורי: עוגיות סנדוויץ' – תמי וטורי