את הרוטב ששיגע את כולם מכירים? קבלו אותו עכשיו בגרסת עוגה מפנקת וממכרת במיוחד!
עוגת בייגלה קרמל מלוח – עוגה מופלאה שמכינים משכבות פתי בר במלית קרם בייגלה וקרמל מלוח מושחת עם הוספת קצפת חלומית בייגלות קטנות לקישוט.
איך שעוגה זו יוצאת מקירור, אף אחד לא יכול לעמוד בפני הגירוי המטריף שמציגה. טעימה אחת קטנה ואתם מכורים לחיים!
מתכון באדיבות: מלי מאירוב
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
תבנית: תבנית אינגליש קייק רגילה / תבנית מרובעת חד פעמית.
המצרכים
- ½ כוס שמנת מתוקה
- 1 חבילה שוקולד בלונדי קרמל מלוח עלית
- ¼ כפית מלח
- ½ כוס בייגלה מלח שבור
- 2 כוס חלב
- 1 כפית נס קפה
- 250 מ"ל שמנת מתוקה
- 4 כפות אינסטנט פודינג וניל
- 4 כפות גבינה לבנה
- פתי בר (לקישוט)
- בייגלה (לקישוט)
אופן ההכנה
- מתחילים בהכנת הקרם - ממיסים ביחד בסיר על הגז ½ כוס שמנת מתוקה עם חבילת השוקולד בלונדי קרמל, ורבע כפית מלח. מניחים להתקררות ואז מוסיפים את הבייגלה השבור.
- בקערה שמים כוס חלב עם נס קפה ומערבבים להמסה.
- כעת מקציפים במיקסר 250 מ"ל שמנת מתוקה עם האינסטנט וניל וכוס חלב נוספת עד לקצפת יציבה, ואז מוסיפים בתנועות קיפול 4 כפות גבינה לבנה.
- טובלים פתי בר בקערת החלב ומסדרים בתבנית. מעל לשכבת הביסקוויטים מוסיפים שכבת קצפת ומעליה גם שכבת קרם קרמל (שכבר התקרר). לאחר מכן חוזרים על אותו תהליך ושוב שמים שכבת ביסקוויטים טבולים, קצפת, ואז קרמל.
- מקשטים מעל בבייגלה.
- מכניסים למקפיא למשך 3 שעות ואז מעבירים למקרר.
- אפשר להכפיל כמויות ולהכין גם בתבנית מרובעת חד פעמית.
הכנת את המתכון? נשמח שתדרגי ותספרי לנו ולגולשות באתר על המתכון יותר ממוזמנות להגיב, לשאול או להעלות תמונות עם תוצאות המתכונים (נשמח מאוד). קחו חלק ותהיו שותפים ושותפות בספריית המתכונים של כולם.
שאלות נפוצות: עוגת בייגלה קרמל מלוח
את הדף העליון רק שמנת או את כולם? רק את העליון. |
אפשר להכין גם עם טורטייה? אפשר. |
איך אפשר לדעת שזה מוכן? לפי הצבע בצדדים של הבצק, האמצע בשנייה מוכן. |
זה אפשרי גם עם בצק עלים? כן אבל יותר זמן אפיה. |

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!.
המתכון הזה הוא חלק מאוסף קינוחים מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
הפוסט המקורי: עוגת בייגלה קרמל מלוח – מלי מאירוב