צ\'יבורקי - כיסוני בשר מטוגנים
מהמטבח הגיאורגי היישר לביתכם
אחד המאכלים הכי מזוהים עם המטבח הגאורגי בא לככב אצלכם במטבח.
צ'יבורקי בשר – כיסוני בצק רכים ואווריריים שעוברים טיגון עם מילוי טעים של בשר עסיסי עם בצל.
כיסוני בשר מטוגנים מופלאים שיגרמו לכם לשכוח מהדיאטה, לוקחים ביס ראשון ומגלים שאי אפשר להפסיק לאכול!
צ'יבורקי בשר – כיסוני בצק רכים ואווריריים שעוברים טיגון עם מילוי טעים של בשר עסיסי עם בצל.
כיסוני בשר מטוגנים מופלאים שיגרמו לכם לשכוח מהדיאטה, לוקחים ביס ראשון ומגלים שאי אפשר להפסיק לאכול!
מתכון באדיבות: חני קונאשוילי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
כוס: כוס חד פעמי חמה
המצרכים
לבצק:
- 700 גרם קמח
- 6 כפות שמן
- 1 ½ כפיות מלח
- 1 כפית וודקה (לא חובה)
- עד 4 כוסות מים רותחים.
למילוי:
- 700 גרם בשר בקר/הודו אדום
- 1 בצל גדול מגורר
- מעט כוסברה קצוצה
- מלח ופלפל שחור גרוס.
- כוסברה יבשה טחונה.
- מי שאוהב חריף אפשר מעל סודניא.
אופן ההכנה
- בקערת מיקסר שמים את הקמח, שמן, כפית וחצי מלח, כפית וודקה, ו-3 כוסות מים ומתחילים לערבל למשך 10 דקות. אם יבש מדי מוסיפים עוד מים. הבצק לא צריך להיות דביק בכלל.
- אחרי זאת מורידים על השיש וללוש עוד 5 דקות בידיים. כשמסיימים מניחים בצד לחצי שעה.
- מחלקים את הבצק ל 18-20 כדורים שווים ומעוגלים, ואז מרדדים לעיגול. אין צורך לרדד עם קמח הבצק לא דביק.
- שמים כף מהמילוי בחצי מהבצק ואז מכסים כך שיווצר חצי עיגול. מהדקים היטב את הקצוות וחותכים עם גלגלת פיצה.
- להכנת המילוי: מערבבים את כל החומרים יחד ושמים במקרר לשעה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: צ'יבורקי
האם יש צורך בטיגון הבשר לפני מילוי הבצק? |
מה חושבים על: צ'יבורקי
-
- גילת ימין:
"תודה רבה יצא מדהים"
- גילת ימין:
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מאפים ולחמים מושלמים אל תפספסו!
הפוסט המקורי: חני קונואשוילי