|

מתכון יו יו מושלם

טעם שפשוט לא יאומן!
בהשראת: אופירה פחימה יחיא
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
מתכון יו יו מושלם
 אין דרך מתוקה יותר מעוגיות אלה כדי לציין אירועים משמחים ובלתי נשכחים

מתכון יו יו מרוקאיות שמכינים מבצק מטוגן המזכיר בטעמו סופגניות, ומשדרגים עם טבילה בסירופ משגע וקוקוס עסיסי
עוגיות יו יו אווריריות וקלילות עם טעם שפשוט לא יאומן! אז עם חנוכה בדרך ואם כבר מיציתם סופגניות, אין תחליף מושלם מזה!
מתכון באדיבות: אופירה פחימה יחיא

ספר המתכונים של אופירה פחימה יחיא

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

 

מתכון יו יו מושלם

מתכון יו יו מושלם

מתכון יו יו מושלם

טעם שפשוט לא יאומן!
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: אופירה פחימה יחיא

המצרכים

  • 5 ביצים
  • 1/3 כוס סוכר
  • גרידת לימון מחצי לימון
  • גרידת תפוז בערך כפית בפומפייה בחורים הקטנים ביותר
  • 1 כפית מיץ תפוז
  • 1 כפית מיץ מלימון טרי
  • 1/2 כוס שמן
  • 2 שקיות אבקת אפייה
  • 3 ועוד 3/4 כוסות קמח מנופה
  • שמן קנולה לטיגון (לפחות חצי ליטר)

לסירופ :

  • 1 קג סוכר
  • 3.5 כוסות מים
  • מיץ מחצי לימון

לציפוי :

  • קוקוס

אופן ההכנה

  • במיקסר עם וו גיטרה שמים ביצים שלמות עם סוכר, ואז מפעילים את המיקסר ומוסיפים תוך כדי שמן, גרידת תפוז ולימון, ואת המיץ. לאחר מכן מוסיפים קמח ואבקת אפייה.
  • מפסיקים את המיקסר ומקמחים מעט את הידיים ומסיימים את הלישה עם הידיים.
  • על תבניות תנור שמים נייר אפייה (בערך 3 מגשים), ויוצרים נחשים וסוגרים לבייגלה ואז מניחים על הנייר אפייה. רצוי לקמח את הנייר מעט לפני שמניחים.
  • נותנים לעוגיות לנוח לפני הטיגון 25 דקות לפחות.
  • מבשלים סוכר, מים, ומיץ לימון עד שיהיה דביק. מעבירים לקופסא אטומה ולמקרר. מומלץ להכין את הסירופ יום לפני, מנוחה כל הלילה במקרר עושה פלאים.
  • מחממים שמן אבל לא להביא לרתיחה, מרימים בזהירות אחד אחד ומטגנים שיהיה זהוב משני צדדיו, מעבירים למסננת, טובלים בסירופ ואז מקשטים עם קוקוס .

הערות וטיפים

הערה: אם יוצא הרבה ניתן להקפיא ולהפשיר בעת הצורך, תהנו!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון יו יו מושלם

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני חנוכה מושלמים אל תפספסו!

Similar Posts

4 Comments

    1. היי לימור, היחס נכון, אם את רוצה פחות סוכר אפשר להפחית מכמות הסירופ – למשל כוס מים, כוס וחצי סוכר וכפית מיץ לימון. בהצלחה!

    1. שמחים שאהבת דליה, תמיד תענוג לשמוע! את מוזמנת לדרג את עמוד הפייסבוק שלנו ולעזור לנו להמשיך לשתף מתכונים נפלאים: https://www.facebook.com/pg/matkonimmetukim/reviews/ וכמובן מחכים לשמוע איך יצא אז תרגישי חופשי לשתף תמונה גם בקבוצה ששאר החברים יתרשמו 🙂 https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements