עוגת תפוזים סולת וקוקוס
רכה וטעימה ועסיסית!
עזבו הכל ורוצו למטבח להכין את עוגת הפרווה הכי טובה שאי פעם טעמתם!
עוגת תפוזים סולת וקוקוס משגעת במיוחד – עוגה רכה וטעימה שיוצאת עסיסית במיוחד וספוגה במיץ
מכינים עוגה זו בקלות וזריזות ומפנקים את המשפחה בטעם שלא ישכחו. הכי כיף לראות כמה מהר היא מתחסלת!
מתכון באדיבות: חני קונאשוילי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
תבנית: תבנית חד פעמית בינונית
כוס: כוס חד פעמי חמה
המצרכים
- 5 ביצים להפריד
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס שמן
- 2 סוכר וניל
- 1 ½ כוסות מיץ תפוזים טרי
- 2 אבקת אפיה
- כוס וחצי קמח
- כוס קוקוס
- כוס וחצי סולת
לסירופ:
- חצי כוס מיץ תפוזים טרי
- חצי כוס מים
- כף מיץ לימון
- 3/4 כוס סוכר
אופן ההכנה
- בקערה נשים את החלמונים, שמן, מיץ תפוזים, ומערבבים היטב.
- אחרי זאת מוסיפים את הסולת, קוקוס, אבקת אפיה, וקמח. ומערבבים טוב.
- מקציפים את החלבונים ומוסיפים להם בהדרגה את הסוכר, נקציף עד לקבלת קצף יציב לא נוקשה.
- מוסיפים לקערת החלמונים בכמה פעמים ולערבב בתנועות עטיפה בעדינות.
- משמנים תבנית ושמים לאפיה על 170 מעלות
- מרתיחים את החומרים לסירופ על הגז לכמה דקות. ואז כשהעוגה חמה שופכים מעל
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת תפוזים סולת וקוקוס
אפיה רגילה או טורבו? אני אפיתי בטורבו. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
עוד מתכונים מעניינים באתר
הפוסט המקורי: חני קונאשוילי