עוגותעוגות שוקולד

עוגת שוקולד הכי טעימה שתצא לכם

אולי ניסיתם הרבה עוגות שוקולד בחיים, אבל עוגה כזו עוד לא! עוגת שוקולד עסיסית בטירוף עם שוקולית לקבלת טעם מן האגדות. מכינים מעוגת שוקולד מפנקת וציפוי גנאש שוקולד שמנתי ועשיר לקבלת עוגה נימוחה במרקם שמיימי שתטשטש לכם את החושים בכל ביס מחדש! 

 

מתכון באדיבות: מלי מאירוב – קרדיט על שיתוף המתכון.

מתכון: עוגת שוקולד הכי טעימה שתצא לכם

מצרכים 

תבנית: תבנית 22 או מלבנית
כוס: כוס חד פעמית לשתייה חמה

4 ביצים גדולות
כוס סוכר
שמן
4 שורות שוקולד מריר
שמנת מתוקה / צמחית
כוס קמח תופח
כוס שוקולית


אופן הכנה 

  • קודם נקציף את הביצים עם כוס סוכר במהירות גבוהה, בערך ל-8 דקות עד שמקבלים צבע צהוב בהיר והתערובת סמיכה
  • ננמיך למהירות נמוכה ונוסיך 3/4 כוס שמן 
  • נחמם במיקרוגל 4 שורות שוקולד מריר עם חצי כוס שמנת מתוקה או צמחית לפרווה, עד המסה.
  • נערבב ונוסיף לבלילה, ואז נוסיף כוס קמח תופח וכוס שוקולית, או קמח רגיל עם שקית אפיה
  • כשהכל מאוחד, נקפל עם לקקן כדי לבדוק שאין גושי קמח למטה, ואז מעבירים לתבנית משומנת קלות שלנו 
  • נאפה על 170 מעלות על מדף שני מלמטה בתכנית של 2 פסים בלי מאוורר, למשך בערך 40 דקות. נבדוק עם שיפוד שהעוגה מוכנה ואז נוציא ונכין גנאש
  • להכנת הגנאש – נחמם חצי כוס שמנת מתוקה ונשפוך על 100 גרם שוקולד מריר קצוץ. נמתין 3 דקות ונערבב. נקרר טיפה ואז נשפוך על העוגה.

שאלות ותשובות

שאלה:  אפשר להכין אותה בתבנית 26?
תשובה:  אפשר אבל ייתכן שתצא יותר נמוכה.  

תמונות ותגובות מהגולשים:

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת שוקולד הכי טעימה שתצא לכם

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

תגובות 2

    1. כוס קמח תופח או כוס קמח רגיל + שקית אבקת אפייה. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker