קודם נקציף את הביצים עם כוס סוכר במהירות גבוהה, בערך ל-8 דקות עד שמקבלים צבע צהוב בהיר והתערובת סמיכה
ננמיך למהירות נמוכה ונוסיך 3/4 כוס שמן
נחמם במיקרוגל 4 שורות שוקולד מריר עם חצי כוס שמנת מתוקה או צמחית לפרווה, עד המסה.
נערבב ונוסיף לבלילה, ואז נוסיף כוס קמח תופח וכוס שוקולית, או קמח רגיל עם שקית אפיה
כשהכל מאוחד, נקפל עם לקקן כדי לבדוק שאין גושי קמח למטה, ואז מעבירים לתבנית משומנת קלות שלנו
נאפה על 170 מעלות על מדף שני מלמטה בתכנית של 2 פסים בלי מאוורר, למשך בערך 40 דקות. נבדוק עם שיפוד שהעוגה מוכנה ואז נוציא ונכין גנאש
להכנת הגנאש - נחמם חצי כוס שמנת מתוקה ונשפוך על 100 גרם שוקולד מריר קצוץ. נמתין 3 דקות ונערבב. נקרר טיפה ואז נשפוך על העוגה.