| |

קציצות ירק בתנור עם בשר טחון

לביבות ירק טעימות ביותר עם תפוח אדמה מבושל ושילוב קישואים, גזר ובשר טחון עסיסי!
בהשראת: אילנה לוי
ציון 4.36 על ידי 28 דירוגים
קציצות ירק בתנור עם בשר טחון

לא משנה איזה סוג קציצות אתם מעדיפים, בפני קציצות ירק בתנור מופלאות כאלה לא תצליחו לעמוד!

לביבות ירק טעימות ביותר עם תפוח אדמה מבושל ושילוב קישואים, גזר ובשר טחון עסיסי –

הכל במנה אחת ומיוחדת וללא צורך בטיגון,

אופים בתנור ומקבלים צבע זהוב ומרקם מהמם שיעשה לכם חשק להמשיך לטרוף קציצה אחר קציצה.

קציצות מושלמות עם פיתה חמה, סלטים ורוטב חריף – מי צריך יותר מזה לארוחת צהריים?!

קציצות ירק בתנור עם בשר טחון
צילום: אילנה לוי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

קציצות ירק בתנור עם בשר טחון

קציצות ירק בתנור עם בשר טחון

לביבות ירק טעימות ביותר עם תפוח אדמה מבושל ושילוב קישואים, גזר ובשר טחון עסיסי!
ציון 4.36 על ידי 28 דירוגים
לדרג
באדיבות: אילנה לוי

המצרכים

  • ½ קילו בשר בקר טחון
  • 3 קישואים
  • 4 גזרים
  • 2 תפוחי אדמה
  • 1 בצל
  • פטרוזיליה קצוצה (חופן )
  • מלח (לפי הטעם)
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • פלפל לבן (לפי הטעם)
  • ¾ כוס קוואקר
  • 2 ביצים

אופן ההכנה

  • נגרד בפומפייה את הקישואים, גזרים, תפוחי אדמה, ובצל, ונוסיף את חופן הפטרוזיליה.
  • נעביר את הירקות למסננת ונוסיף להן כפית מלח, ואז נערבב ונניח שעה שיגירו הנוזלים.
  • נסחט היטב מכל הנוזלים ונוסיף את הבשר בקר טחון, קוואקר, ביצים, כפית שטוחה פלפל שחור וחצי כפית פלפל לבן.
  • כעת נערבב היטב את כל העיסה ונעבירה למקרר לספיגת הטעמים.
  • נרצה ליצור קציצות שטוחות ונניח אותן על נייר אפיה משומן מעט.
  • נאפה ב-180 מעלות עד שמזהיבים בערך 35 דקות. אין צורך להפוך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: קציצות ירק בתנור

האם אפשר במקום קוואקר פירורי לחם?
כן אפשר.
אפשר לטגן את הקציצות?
כן אפשר לטגן.
אפשר גם בלי בשר לצמחוניים?
כן גם יוצא טעים.
האם יש משמעות לקוואקר ?
הקוואקר או פירורי הלחם סופגים את הנוזלים שהירקות עדיין מגירים וזה עוזר להדביק את על העיסה אחרת הכל יתפורר.
קציצות ירק בתנור עם בשר טחון
צילום: אילנה לוי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

 

 

 

Similar Posts

4 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?