נגרד בפומפייה את הקישואים, גזרים, תפוחי אדמה, ובצל, ונוסיף את חופן הפטרוזיליה.
נעביר את הירקות למסננת ונוסיף להן כפית מלח, ואז נערבב ונניח שעה שיגירו הנוזלים.
נסחט היטב מכל הנוזלים ונוסיף את הבשר בקר טחון, קוואקר, ביצים, כפית שטוחה פלפל שחור וחצי כפית פלפל לבן.
כעת נערבב היטב את כל העיסה ונעבירה למקרר לספיגת הטעמים.
נרצה ליצור קציצות שטוחות ונניח אותן על נייר אפיה משומן מעט.
נאפה ב-180 מעלות עד שמזהיבים בערך 35 דקות. אין צורך להפוך.