|
גם אם העירקים נשבעים שכיסוני הבצק האלה הם רק שלהם, אותנו מעניין רק להכין ולהנות, ואין מתכון יותר סוף הדרך מזה!  סמבוסק גבינות מיוחד וטעים בדיוק כמו במאפיות ואפילו טוב יותר, עם בצק דק ופריך ומילוי גבינתי עשיר ומפנק. כי אין דבר שמרשים יותר לאירוח יותר ממגש סמבוסק חם, ומה שנשאר תמיד אפשר להקפיא ולחמם מתי שמתחשק משהו לנשנש, מומלץ בחום.

מתכון באדיבות: שרית מזיוף דהן – קרדיט על שיתוף המתכון.

מתכון: סמבוסק גבינות הכי טעים שיש

מצרכים 

כמות: כ-20 יחידות מקילו

לבצק:
1 קג קמח
50 גרם שמרים
1 כף סוכר
1 כפית מלח
6 כפות שמן
כ-2 וחצי כוסות מים פושרים

למילוי:
350 גרם גבינה בולגרית
400 גרם גבינה צהובה מגורדת
2 ביצים
4 כפות קמח


אופן הכנה 

  • להכנת הבצק, נלוש את החומרים לבצק במשך לפחות 7 דקות ואז נתפיח שעה. 
  • נחלק את הבצק ל-20 כדורים ונרדד כל עיגול הכי דק שאפשר. נשים מילוי ונהדק.
  • נמרח חלמון ביצה מעל ונפזר שומשום 
  • נאפה ב-180 מעלות למשך  כ-30-40 דקות 

שאלות ותשובות

שאלה: שמרים טריים או יבשים?
תשובה: יבשים.

שאלה: האם את הביצים במילוי שמים כביצים קשות או שהן לא מבושלות?
תשובה: ביצים לא מבושלות.

שאלה: למה צריך קמח למילוי?
תשובה: בשביל שהגבינות לא יצאו.

שאלה: 50 גרם שמרים זה 2 כפות?
תשובה: אכן.

שאלה: האם אפשר להקפיא את הבצק ולהפשיר כשרוצים להכין חדש?
תשובה: אפשר לאפות ולהקפיא אחר כל להפשיר בטמפרטורת החדר ולחמם יוצא טעים וטרי.

שאלה: לא הבנתי למה הביצים לתערובת הגבינה או ביצים קשות לתוספת?
תשובה: הביצים לאחד את התערובת.

שאלה: אני לא בעניין של גבינות, אפשר למלא בבשר או תפ"א ?
תשובה: אפשר למלות במה שאוהבים. 

עוד מתכונים מבוקשים:

סמבוסק גבינות הכי טעים שיש


הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements