מתכון: סמבוסק גבינות הכי טעים שיש
מצרכים
כמות: כ-20 יחידות מקילו
לבצק:
1 קג קמח
50 גרם שמרים
1 כף סוכר
1 כפית מלח
6 כפות שמן
כ-2 וחצי כוסות מים פושרים
למילוי:
350 גרם גבינה בולגרית
400 גרם גבינה צהובה מגורדת
2 ביצים
4 כפות קמח
אופן הכנה
- להכנת הבצק, נלוש את החומרים לבצק במשך לפחות 7 דקות ואז נתפיח שעה.
- נחלק את הבצק ל-20 כדורים ונרדד כל עיגול הכי דק שאפשר. נשים מילוי ונהדק.
- נמרח חלמון ביצה מעל ונפזר שומשום
- נאפה ב-180 מעלות למשך כ-30-40 דקות
שאלות ותשובות
שאלה: שמרים טריים או יבשים?
תשובה: יבשים.
שאלה: האם את הביצים במילוי שמים כביצים קשות או שהן לא מבושלות?
תשובה: ביצים לא מבושלות.
שאלה: למה צריך קמח למילוי?
תשובה: בשביל שהגבינות לא יצאו.
שאלה: 50 גרם שמרים זה 2 כפות?
תשובה: אכן.
שאלה: האם אפשר להקפיא את הבצק ולהפשיר כשרוצים להכין חדש?
תשובה: אפשר לאפות ולהקפיא אחר כל להפשיר בטמפרטורת החדר ולחמם יוצא טעים וטרי.
שאלה: לא הבנתי למה הביצים לתערובת הגבינה או ביצים קשות לתוספת?
תשובה: הביצים לאחד את התערובת.
שאלה: אני לא בעניין של גבינות, אפשר למלא בבשר או תפ"א ?
תשובה: אפשר למלות במה שאוהבים.
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: עוגת שמרים גבינה
- מתכון: עוגת גבינה גבוהה
- מתכון: סלט חלומי ופטריות
- מתכון: גביניות מלי מאירוב
- מתכון: פשטידת גבינות ואטריות קלה להכנה
- מתכון: מאפינס גבינה וזיתים בדקות!
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!
שלום
איזה כוס הכוונה? אוניברסלית? או 240 או חד פעמי שקופה?
היי אתי,
כוס מדידה אוניברסלית. בהצלחה!