רוגלך מהאגדות, כזה שיביא לכם את השכונה הביתה מחכים בתור. מתכון רוגלך רכים במילוי שוקולד בלגי עשיר ורך עם טעם מיוחד, מכינים מבצק נוח ששומר על רכות העוגיות בשיטה פשוטה שכל אחד יכול לעשות. שמים לאפייה לקבלת תוצאה שוקולדית מלטפת ונהדרת שיתחשק לכם לנשנש כל פעם שעוברים במטבח.

 
מתכון באדיבות: אמנון אפגין – קרדיט על שיתוף המתכון.

מתכון: רוגלך רכים במילוי שוקולד 

מצרכים 

לבצק
500 קמח
170 מים קרים
7  גרם מלח
2 ביצים
150 חמאה
80 סוכר
10 גרם שמרים יבשים

 למילוי
ממרח שוקולד בלגי


אופן הכנה 

  • נלוש את הכל ביחד לבצק ואז לתת מנוחה במקרר ל-3 שעות.
  • לרדד ונמלא חצי הבצק במילוי
  • נקפל את החצי השני, נחתוך למשולשים (כמו בסרטון) ונגלגל לצורת רוגלך.
  • מורחים ביצה ושמים לאפייה על 170 מעלות למשך 15 דקות.
  • אחרי אפייה למרוח מי סוכר

סרטון 1


סרטון 2  

שאלות ותשובות

שאלה: מה אתה מפזר אחרי שאתה מורח את השוקולד?
תשובה: פירורי עוגה כושית.

שאלה: האם הבצק צריך התפחה?
תשובה: לא, רק המוצר. 

שאלה: חייב את הפירורי עוגת שוקולד? אם אין לי עוגה?
תשובה: לא חייב אפשר מעט קקאו וסוכר

שאלה: חייב ממרח שוקולד בלגי?
תשובה: לא חייב השחר הפרווה מעולה. 

שאלה: האם ניתן פחות מ 3 שעות במקרר?
תשובה: כן שיהיה קר.

שאלה: אפשר מחמאה במקום חמאה?
תשובה: כן.

שאלה: אפשרי להפוך את המתכון לפרווה?
תשובה: שימי נטורינה.

תמונות ותגובות מהגולשים: 

עוד מתכונים מבוקשים:

רוגלך רכים במילוי שוקולד
 

רוגלך רכים במילוי שוקולד

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *