| | |
גם טעים וגם יפה וגם בלי קמח? כן! רולדה לפסח בטעם עשיר של שוקולד שממלאים במלית רכה ומלטפת של קצפת טעימה ומצפים הכול בנגיעות שוקולד חמודות. מתכון קל וקליל לרולדת שוקולד משודרגת לכשרה לפסח, תחזיר אותכם לימים של פעם ותמצאו את עצמכם חולמים בכל ביס.
מתכון באדיבות: רונית פרץ – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: רולדה לפסח שוקולד קצפת

מצרכים 

5 ביצים
חצי כוס סוכר
שקית סוכר וניל
2 כפות קורנפלור
רבע כוס קקאו
כפית נס קפה
10 טיפות תמצית שוקולד משובחת
למילוי הרולדה
שמנת מתוקה
כף נס קפה
3 כפות סוכר
נקציף לקצף רך ויציב
לציפוי הרולדה
120 מל שמנת מתוקה
120 גרם שוקולד חלב
נמיס במיקרו
נערבב ונקרר


אופן הכנה 

  • מקציפים חלבונים במהירות גבוהה.
  • מוסיפים בהדרגה את הסוכר וסוכר הוניל.
  • מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים חלמונים, קקאו, נס קפה, וקורנפלור מנופה ולבסוף תמצית שוקולד.
  • להניח נייר אפיה משומן על תבנית התנור .
  • נחזור את הבלילה וניישר.
  • אופים ב 180 מעלות כ 20 דקות .
  • העוגה יוצאת ספוגית ורכה, מקררים היטב ומקלפים את נייר האפייה.
  • ממלאים בקצפת שהקצפנו ומגלגלים.
  • מצפים בקרם השוקולד.

שאלות ותשובות

שאלה: יש אפשרות לתחליף תמצית שוקולד שיתן את אותו אפקט?
תשובה: ליקר שוקולד.
שאלה: האם אופים בטורבו?
תשובה: לא, אפייה רגילה.

עוד מתכונים מבוקשים:

רולדה לפסח שוקולד קצפת
 
רולדה לפסח שוקולד קצפת
 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *