ארוחות צהרייםבשרמאפים ולחמים

לחמג’ון טורקי אסלי

לחמג’ון עם בשר מתובל טחון ושפע של ירקות. שילוב מיוחד ומעניין שתופתעו כמה קל. ממליצים להכין לארוחת ערב משפחתית וחמימה ורק לצפות בצד בבני משפחתך נדהמים מחדש בכל ביס, טעם שלא מהעולם הזה. לנוחיותכם מצורף סרטון הסבר לאופן ההכנה מתחת למתכון.

מתכון באדיבות: Hatice Mazi – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: לחמג’ון טורקי

מצרכים 

לבצק
1 ק”ג קמח
חבילה של שמרים יבשים
1 כף סוכר
2 כפית מלח
3 כפות שמן זית
3 כוסות מים חמים

לבשר
350 גרם בקר טחון
קורט פטרוזיליה
2 בצל יבש
2 שיני שום
פלפל אדום אחד
2 פלפלים ירוקים
כפית רוטב עגבניות
רסק עגבנייה
רסק פלפל
מלח ופלפל לתיבול
2 כפות נרקסיס ( עדיף לא לשים)
חצי כוס תה (ניתן להפחית ולהגדיל בהתאם לשומן של הבקר הטחון)


אופן הכנה 

  • שופכים את הקמח לקערה, נוסיף את הסוכר והשמרים, נוסיף כוס מים חמים, ונלוש.
  • מכסים את הבצק ומניחים לו לתפוח כחצי שעה.
  • נשים בקערה אחרת את הרכיבים שמתחת לבשר , ונערבב בידיים עד איחוד החומרים
  • נכין כדורים קטנים מהבצק , נשטח כל כדור לגודל צלחת בעזרת מערוך
  • נמרח לתוכו מהתערובת
  • נשים מחבת על אש, נשים את הלפה שלנו על המחבת ונכסה, נבשל על אש בינונית עד שיתקשה

סרטון הכנה 

עוד מתכונים מבוקשים:

 

לחמג'ון טורקי

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker