מתכוני שוקולדעוגותעוגות קלות להכנה

עוגת טריקולד קלה להכנה

אוהבים שוקולד? אז בטח תאהבו שלושה סוגים של שוקולד! עוגת טריקולד מהממת ללא אפייה שלא כבדה מדי ולא מתוקה מדי, מורכבת משלושה שכבות וצבעים של שוקולד חלומי מלטף שיגרום לכם להיאנח משמחה.מתכון קל וברור לעוגת טריקולד שעושה רושם ולא מספיקה לקצור מחמאות.

 

מתכון באדיבות: רוית סממה – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת טריקולד קלה להכנה

מצרכים

תבנית קפיצית 26
שרוול פתי בר
גרם חמאה מומסת

למוס
2 חבילות שוקולד מריר
2 שמנת מתוקה 38%
4 כפות פודינג שוקולד
4 כפות סוכר

למוס הלבן
2 שמנת מתוקה 38%
4 כפות פודינג וניל
4 כפות סוכר
שוקולד לבן מומס

לגנאש שוקולד
חבילה וחצי שוקולד מריר
חצי מיכל שמנת מתוקה


אופן הכנה

  • נרסק שרוול פתי בר ונוסיף 100 גרם חמאה מומסת, נהדק לתבנית קפיצית 26
  • נעבור למוס שוקולד,  נקציף את השמנות עם הפודינג והסוכר ונוסיף את חבילות השוקולד מומסות, נמשיך להקציף יחד ואז נשפוך על הפתיבר וניישר, אחרי זאת נכניס למקפיא חצי שעה
  • נעבור למוס הלבן, נקציף את השמנת עם הפודינג וניל והסוכר, ואז נוסיף שוקולד לבן מומס ולהמשיך להקציף. לשפוך על השכבה הראשונה ואז נכניס למקפיא לחצי שעה
  • לגנאש שוקולד, נמיס את הרכיבים בבן מארי או מיקרוגל ואז נשפוך על העוגה וניישר
  • נכניס למקפיא לפחות 5 שעות

שאלות ותשובות

שאלה:  אפשר במקום השוקולד הלבן לעשות מוס מוקה ?
תשובה: למוס מוקה נוסיף קפה נמס כפית או שתיים לשמנת להקציף.

שאלה: האם יספיק אם רק אקרר היטב במקרר בין שכבה אחת לשנייה? ואחר כך להשאיר במקרר את כל העוגה?
תשובה: לא , העוגה חייבת הקפאה ראשונית בשביל שהעוגה תתייצב, אחרי הפריזר היא צריכה מקרר.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

 

עוגת טריקולד

 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker