| | | | | |

עוגת טריקולד קלה להכנה

עוגת טריקולד משגעת! מתכון קל, ללא אפייה, לעוגה עשירה, איכותית, מפנקת ומרשימה!
בהשראת: רוית סממה
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
עוגת מוס שוקולד לבן

עוגת טריקולד משגעת! מתכון קל לעוגה מפנקת, ברמה גבוהה, ללא מאמץ גדול וללא אפייה!

אי אפשר לפספס עוגה כזו ברמה גבוהה, גם מבחינת נראות וגם מבחינת הטעם, והכי כיף שקל להכין להכין אותה ולא דורשת הפקה גדולה במטבח.

קבלו מתכון קל ממש לעוגת מוס שוקולד טעימה במרקם מפנק! עוגה עשירה שכל ביס ממנה הוא אגדה, מרכיבים איכותיים בלבד ופשוט אין דרך אחרת לתאר אותה מלבד פינוק אמיתי לאנשים שלא מתפשרים על איכות!

ספר המתכונים של רוית סממה

 

עוגת טריקולד
צילום: רוית סממה

למה באמת כדאי לכם: עוגת טריקולד

  • עוגה מושלמת לאנשים שאוהבים להתפנק!
  • עוגה מרשימה שכיף להגיש למשפחה ולאורחים בכל עת!
  • עוגה עשירה בשוקולד איכותי ומרעננת ומושלמת לימים אלו!
  • מתכון קל שכל אחד יכול והעוגה תמיד יוצאת מושלמת!

 

שורה תחתונה: מתכון קל להכנת עוגת מוס טריקולד חלומית ומפנקת שחייבים להכין לסוף השבוע ולהתפנק!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת מוס שוקולד לבן

עוגת טריקולד קלה להכנה

עוגת טריקולד משגעת! מתכון קל, ללא אפייה, לעוגה עשירה, איכותית, מפנקת ומרשימה!
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: רוית סממה

ציוד

תבנית קפיצית 26
מיקסר

המצרכים

לבסיס העוגה:

  • 1 שרוול פתי בר (250 גרם)
  • 1 חבילה חמאה מומסת (100 גרם )

למוס שוקולד:

  • 2 חפיסות שוקולד מריר (200 גרם)
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה 38% (500 מ"ל)
  • 4 כפות פודינג שוקולד
  • 4 כפות סוכר

למוס הלבן:

  • 2 מיכלי שמנת מתוקה 38% (500 מ"ל)
  • 4 כפות פודינג וניל
  • 4 כפות סוכר
  • 2 חפיסות שוקולד לבן מומס (200 גרם)

לגנאש שוקולד:

  • ½1 חפיסות שוקולד מריר (150 גרם)
  • ½ מיכל שמנת מתוקה (125 מ"ל)

אופן ההכנה

לבסיס העוגה:

  • נרסק שרוול פתי בר ונוסיף 100 גרם חמאה מומסת.
  • נהדק לתבנית קפיצית 26.

להכנת מוס שוקולד:

  • נקציף את השמנות עם הפודינג והסוכר ונוסיף את חבילות השוקולד מומסות.
  • נמשיך להקציף יחד ואז נשפוך על הפתיבר וניישר.
  • נכניס למקפיא חצי שעה.

להכנת מוס לבן:

  • נקציף את השמנת עם הפודינג וניל והסוכר.
  • נוסיף שוקולד לבן מומס ולהמשיך להקציף.
  • לשפוך על השכבה הראשונה ואז נכניס למקפיא לחצי שעה.

להכנת גנאש שוקולד:

  • נמיס את הרכיבים בבן מארי או מיקרוגל.
  • נשפוך על העוגה וניישר.
  • נכניס למקפיא לפחות 5 שעות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת טריקולד

אפשר במקום השוקולד הלבן לעשות מוס מוקה?
למוס מוקה נוסיף קפה נמס כפית או שתיים לשמנת להקציף.
האם יספיק אם רק אקרר היטב במקרר בין שכבה אחת לשנייה? ואחר כך להשאיר במקרר את כל העוגה?
לא , העוגה חייבת הקפאה ראשונית בשביל שהעוגה תתייצב, אחרי הפריזר היא צריכה מקרר.
אפשר פצפוצי שוקולד לבן שהעוגה תצא פרווה?
כן, ניראה לי אפשרי.
כשאת מוסיפה את השוקולד מומס זה לא הורס את הקצפת והופך אותה לנוזלית?
לא. אבל היא גם לא אמורה להיות קצפת ממש יציבה.
רוית תודה על המתכון, בהכנת המוסים לא צריך להוסיף חלב?
לא אין צורך בחלב.
עוגת מוס טריקולד
צילום: רוית סממה

רק עוד דבר אחד אחרון!

ארוחה מושקעת או אירוח חלבי? כל שבוע זה שבועות? כל הפינוקים חלביים שתדמיינו – עלינו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת טריקולד מאת: רוית סממה

Similar Posts

5 Comments

  1. מה ההבדל בטעם ובמרקם בין העוגה הזו לקינוח כוסות טריקולד הכי טעים?
    את קינוח הכוסות ניתן לשים בתבנית, להקפיא ולפרוס?

    1. היי לאה,
      קינוח כוסות טריקולד עשוי רק משוקולד וחלב. כאן יש גם שכבה של ביסקוויטים.
      אפשר בהחלט לשים את הקינוח הזה בתבנית ולהקפיא. אפשר בתבנית אינגליש, בהצלחה!

  2. תודה על המתכון אבל…..
    חמש חפיסות שוקולד וחמש קופסאות שמנת מתוקה???? מהעוגה הזו ישר לקבוע תור לצינתור!!
    תנו את הדעת מה אתם מכינים ליקיריכם….
    זה לא שאני מבקשת שתכתבו רק מתכונים לקינואה וכוסמת אבל גם במתכוני עוגות וקינוחים אפשר לחשוב על מתכונים עם שפיות.

    1. היי דנה,
      אנחנו לגמרי מבינים מה את אומרת 🙂
      מצד שני, זו עוגה שבד"כ פורסים דק יחסית בגלל שהיא עשירה מאוד.
      אפשר גם להמיר את השמנת המתוקה לשמנת עם אחוזי שומן נמוכים יותר ולשים פחות שוקולד בכל שכבה, בעצם להכין מיני גרסה של העוגה הזו.
      בנוסף, האתר שלנו משופע בעוגות מכל הסוגים והמינים, ואם יש עוגה שאת מחפשת באופן מיוחד, נשמח מאוד למצוא אותה עבורך!

  3. שלום, במצרכים של המוס אתם רושמים גרם חמאה מומסת האם זו באמת הכוונה לגרם אחד?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?