Go Back
עוגת מוס שוקולד לבן

עוגת טריקולד קלה להכנה

עוגת טריקולד משגעת! מתכון קל, ללא אפייה, לעוגה עשירה, איכותית, מפנקת ומרשימה!
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: רוית סממה

ציוד

תבנית קפיצית 26
מיקסר

המצרכים

לבסיס העוגה:

  • 1 שרוול פתי בר (250 גרם)
  • 1 חבילה חמאה מומסת (100 גרם )

למוס שוקולד:

  • 2 חפיסות שוקולד מריר (200 גרם)
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה 38% (500 מ"ל)
  • 4 כפות פודינג שוקולד
  • 4 כפות סוכר

למוס הלבן:

  • 2 מיכלי שמנת מתוקה 38% (500 מ"ל)
  • 4 כפות פודינג וניל
  • 4 כפות סוכר
  • 2 חפיסות שוקולד לבן מומס (200 גרם)

לגנאש שוקולד:

  • ½1 חפיסות שוקולד מריר (150 גרם)
  • ½ מיכל שמנת מתוקה (125 מ"ל)

אופן ההכנה

לבסיס העוגה:

  • נרסק שרוול פתי בר ונוסיף 100 גרם חמאה מומסת.
  • נהדק לתבנית קפיצית 26.

להכנת מוס שוקולד:

  • נקציף את השמנות עם הפודינג והסוכר ונוסיף את חבילות השוקולד מומסות.
  • נמשיך להקציף יחד ואז נשפוך על הפתיבר וניישר.
  • נכניס למקפיא חצי שעה.

להכנת מוס לבן:

  • נקציף את השמנת עם הפודינג וניל והסוכר.
  • נוסיף שוקולד לבן מומס ולהמשיך להקציף.
  • לשפוך על השכבה הראשונה ואז נכניס למקפיא לחצי שעה.

להכנת גנאש שוקולד:

  • נמיס את הרכיבים בבן מארי או מיקרוגל.
  • נשפוך על העוגה וניישר.
  • נכניס למקפיא לפחות 5 שעות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.