צמחוניארוחות צהריים

חביתה עם ירקות

עם כל הכבוד למתכונים אחרים, לפעמים כדאי לחשוב קצת מחוץ לקופסה.. אז קבלו מתכון קצת אחר: חביתה עם ירקות בשפע שיוצאת טעימה ומוצלחת ביותר. חביתה אוורירית, פשוטה ומהירה להכנה שכמותה עוד לא ראיתם. ארוחה שתעשה לכם את הבוקר, בהבטחה!
 

מתכון באדיבות: ענבל לנקרי – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: חביתה עם ירקות

מצרכים 

בצל סגול
בצל ירוק
גמבה
עגבניות
פלפל חריף
זיתים
פטריות
פרחי ברוקולי
7 ביצים ( לכמות של 12 יחידות)


אופן הכנה 

  • שמים תבנית שקעים ( מומלץ מסיליקון)
  • מניחים בתחתית כל שקע ירקות קצוצים שאוהבים כמו: בצל סגול, בצל ירוק, גמבה, עגבניות, פלפל חריף, זיתים, פטריות, פרחי ברוקולי, זיתים ועוד כמו שבא לכם.
  • טורפים 7 ביצים לכמות של 12 יחידות, ממליחים וגם מפלפלים, ואז מעבירים לכלי שיהיה לכם קל למזוג איתו את בלילת הביצים על הירקות.
  • צקים את הביצים כמעט עד לקצה השקע.
  • אחר כך אופים על חום של 180 מעלות עד לקרישת הביצים והזהבתן.

שאלות ותשובות

שאלה: למה דווקא סיליקון?
תשובה: יותר קל לחלץ, פעם ב…לא קורה כלום, מלבד זאת כפי שרואים בתמונה, לא משומש בסיליקון אבל לא הכי נוח לחלץ אותם מהתבנית.

שאלה: לא צריך קמח?
תשובה: לא צריך.

שאלה: נשלף בקלות מהשקע?
תשובה: משמנים טוב ובעזרת סכין אחרי שנאפה עוברים מסביב לכל חביתית. מרימים בעזרת כף בעדינות.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

 

חביתה עם ירקות

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker