מתכון באדיבות: יפה ונונו – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: עוגת ביסקוויטים פירמידה
הכנת הבלילה
1 שמנת מתוקה
חמש כפות פודינג וניל
קופסה של גבינה לבנה 5% (250 גרם)
כוס חלב
להקציף הכול יחד
להכנת הציפוי וההרכבה
לציפוי העוגה:
1 שוקולד מריר עם 5 כפות שמנת מתוקה להמיס במיקרו
אני הכנסתי גם שוקולד לבן לקישוט
ההרכבה:
כל אחת איך שהיא מעדיפה, רק לשים לב שצריך להרטיב את הביסקווטים בחלב לפני שמסדרים בתבנית.
לצורה המשולשת –
- נסדר שכבה של 3 שורות
- נמרח קצפת וניל עוד שכבה של שלוש
- נמרח עוד שכבה של קצפת והכול על נייר כסף או אפיה
- עכשיו נקפל לאמצע, נסדר ונקפיא, ואחרי שזה יציב אז נכין את השוקולד (יש סרטונים גם ביוטיוב, אפשר לרשום "עוגה משולשת")
לשים לב: הכפלתי כמויות לכול העוגות.
שאלות ותשובות
שאלה: לפירמידה איך את מסדרת את התחתית?
תשובה: מסדרים שכבה של שלוש שורות מורחים קצפת וניל עוד שכבה של שלוש מורחים עוד שכבה של קצפת והכול על נייר כסף או אפיה ואז מקפלים לאמצע וסדר ולהקפאי ואחרי שזה יציב אז מכינים את השוקולד.
שאלה: אפשר סרטון שמראה איך מגיעים לצורה הפירמידה?
תשובה: אפשר לראות את הכנת הצורה בקישור כאן.
שאלה: הרטבת את הביסקויטים עם חלב?
תשובה: כן.
שאלה: כמה ביסקוויטים?
תשובה: זה תלוי איזה סוג של ביסקוויט וגם איזה גודל של פס שאת מכינה.
שאלה: היי . איך עשית את הפסים האלה בעוגה?
תשובה: איזה פסים? זה שכבות של ביסקוויטים עם הקצפת.
- מתכון:עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית
- מתכון:עוגת שמרים פרג
- מתכון:עוגת בוטיק לשבת ב 6 דקות!


הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!