| |

עוגות שמרים גבינה הכי טובות בעולם

טעם מעלף ומראה זהוב ומהמם
בהשראת: צפנת קורדובה
ציון 4.54 על ידי 13 דירוגים
עוגות שמרים

 

תכירו את עוגת השמרים שלא תצליחו להפסיק לצלם – כי כולם יודעים שאין על פס גבינה שמרים שעושה לכולם את היום!

קבלו מתכון לעוגות שמרים גבינה הכי טובות בעולם, המתקבלות בטעם מעלף ומראה זהוב ומהמם במיוחד, עם מלית גבינה עשירה שפשוט נמסה בפה.

מכינים מאפה מושלם זה במגוון צורות מרהיבות, ונהנים מתענוג משגע שתמיד גונב את ההצגה!

מתכון באדיבות: צפנת קורדובה

ספר המתכונים של צפנת קורדובה

 

עוגות שמרים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגות שמרים

עוגות שמרים גבינה הכי טובות בעולם

טעם מעלף ומראה זהוב ומהמם
ציון 4.54 על ידי 13 דירוגים
לדרג
באדיבות: צפנת קורדובה

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה קרה

המצרכים

לבצק:

  • 3 ½ כוסות קמח
  • 1 ¼ כפות שמרים יבשים
  • 1/2 כ וס סוכר
  • ½ כוס שמן קנולה
  • 1 ביצה
  • ¾ כוסות מים פושרים

מילוי:

  • 1 חבילה גבינה טוב טעם
  • 1 ביצה
  • ½ כוס סוכר
  • 1 חבילה פודינג וניל
  • 2 כפות קורנפלור
  • 2 כפות גבינה לבנה

אופן ההכנה

  • נלוש את כל המרכיבים לבצק יחד למשך 2 דקות, ואז מוסיפים ¾ כוס מים פושרים, וללוש שוב ל-10 דקות. אם הבצק יוצא יבש מדי, מוסיפים 4 כפות מים.
  • מכניסים את הבצק למקרר למשך 4 שעות.
  • נעבור למילוי ונערבב את כל המרכיבים ביחד.
  • לאחר 4 שעות במקרר, מוציאים את הבצק ומרדדים, ואז ממלאים בגבינה ונותנים מנוחה למשך חצי שעה.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד הזהבה, בערך 20 דקות.
  • להכנת הצורה של חצי עיגול -(סרטון שימושי למטה) לוקחים חתיכה ומרדדים לעיגול, ואז לוקחים סכין וחותכים מהחצי של העיגול ללמטה פסים. מוסיפים את הגבינה בחצי העיגול שלמעלה עם כף, ומקפלים את הבצק מלמעלה ולמטה ואז עושים חצי עיגול.

הערות וטיפים

זה לא אותו המתכון, אך ללמוד איך להכין את הצורה ניתן להיעזר בסרטון הבא  (החל מהדקה הרביעית):
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגות שמרים


שאלות נפוצות: עוגות שמרים גבינה

אפשר להכין את הבצק היום ולהשתמש בו למחרת?
אפשר בהחלט.

עוגות שמרים

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

16 Comments

  1. 5 stars
    פשוט מעולה..! כם אם לא המתנתי את כל זמן ההתפחה .. תענוג. מעל הברשתי סירופ מבושל -מוסיף מאוד.
    תודה

    1. היי רות!
      אנחנו לא ממליצים להחליף לגבינה לבנה מפני שהמרקם של שתי הגבינות האלה אינו זהה.
      טוב טעם נוטה להיות מוצקה יותר ולכן היא מתאימה למילוי.
      מקווים שענינו על שאלתך. בהצלחה 🙂

  2. שלום,
    רציתי רק להבין, יש סטירה בין ההוראות הכתובות להסבר בסרטון.
    בהוראות כתוב לחכות עם הבצק במקרר 4 שעות
    ובסרטון אמרת לחכות שעתיים ולא ציינת במקרר
    וגם, עכשיו הכנתי את הבצק, יצא מרקם מעולה אבל זה מזכיר לי יותר מרקם של בצק פריך מאשר בצק שמרים.
    מה אומרת? תודה רבה על הכל המילוי של הגבינה חלומי!!

    1. היי שרה, זה לא אותו המתכון בסרטון אך ללמוד איך להכין את הצורה ניתן להיעזר בו. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?