קינוחים

סופלה שוקולד פרווה

סופלה שוקולד פרווה. מתכון סופלה שוקולד קלאסי מהיר וקל להכנה, כמה דקות ויש לנו סופלה שוקולד חם, טעים ומפנק כמו במסעדות. ירשים כל אורח, רוצו להכין.
 

מתכון באדיבות: תהילה סלומוביץ’  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: סופלה שוקולד פרווה

מצרכים 

למדוד בכוס חד פעמית לשתייה קרה

4 ביצים
כוס סוכר
2 חבילות שוקולד מריר
1/2 כוס שמן
3/4 כוס קמח


אופן הכנה 

  • נמיס את השוקולד והשמן בסיר עד שנקבל בלילה חלקה
  • בינתיים בקערה נקציף את הביצים והסוכר כעשר דקות.
  • לאחר שהשוקולד נמס, נוסיף אותו לקערת הביצים והסוכר ומערבבים
  • מוסיפים את הקמח, וממשיכים לערבב עד לבלילה חלקה.
  • שופכים לתבניות אישיות ונשים באמצע כל סופלה קוביית שוקולד
  • נאפה בתנור ב180 מעלות כעשר עד חמש עשרה דקות בדיוק.

שאלות ותשובות

שאלה: כמה סופלה יוצא לכמות הזאת?
תשובה: כ 10-12 יחידות.

שאלה: יש מצב להכין ולהקפיא?
תשובה: כן אפשר.

שאלה: את השוקולד בפנים שמים לפני האפיה נכון?
תשובה: נכון.

שאלה: אפשר במקום שמן חמאה?
תשובה: כן, אבל עדיף כבר מתכון שמראש מכיל חמאה, כמו המתכון הזה.

שאלה: לערבב את הביצים והסוכר עם מטרפה? ועוד שאלה לחכות שהדוקולד התקרר בסיר ואח”כ לשפוך?
תשובה: כן ולא צריך לחכות שיתקרר.

תמונות ותגובות מהגולשים: 

 

עוד מתכונים מבוקשים:

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker