Go Back
+ servings
סופלה שוקולד פרווה

סופלה שוקולד פרווה

סופלה שוקולד פרווה, מפנק וטעים. קל להכנה וגורף מחמאות!
ציון 4.52 על ידי 43 דירוגים
כמות 11 יחידות
באדיבות: תהילה סלומוביץ'

ציוד

מידה: כוס חד פעמית לשתייה קרה

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 חבילות שוקולד מריר לבלילה + 1 קוביית שוקולד בכל סופלה (סה"כ 12 קוביות)
  • ½ כוס שמן
  • ¾ כוס קמח

אופן ההכנה

  • נמיס את השוקולד והשמן בסיר עד שנקבל בלילה חלקה.
  • בינתיים בקערה נקציף את הביצים והסוכר כעשר דקות.
  • לאחר שהשוקולד נמס, נוסיף אותו לקערת הביצים והסוכר ומערבבים.
  • מוסיפים את הקמח, וממשיכים לערבב עד לבלילה חלקה.
  • שופכים לתבניות אישיות ונשים באמצע כל סופלה קוביית שוקולד.
  • נאפה בתנור ב180 מעלות כעשר עד חמש עשרה דקות בדיוק.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.