מאפים ולחמים

בורקיטס ממולא גבינות

מי שאוהב בורקסים וחטיפים מלוחים בוודאי ימצא עניין במתכון זה. מכיוון שברוב ימות השבוע אני עסוקה, רק לקראת השבת אני מתפנה לאפייה, דבר שאני מאוד אוהבת. וכך יצא שהמתכון הזה הפך להיות סמל לסוף השבוע המתקרב. כמובן שכולם חוטפים מייד שהבורקיטס יוצאים מהתנור. אבל כמובן שאפשר לשמר במקרר ואחר כך לחמם. אני משתדלת שתמיד יהיה לי עבור האורחים. הפעם נכין בורקיטס עם תפוחי אדמה, אך שימו לב שזהו מתכון חלבי.

מתכון באדיבות: דליה בן כרמל  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: בורקיטס ממולא גבינות

הכנת הבצק

1 גביע אשל
200 גרם מחמאה רכה
⅓ כוס שמן
שקית אבקת אפייה
כף שטוחה מלח
כמעט 600 גרם קמח (תלוי הקמח)

הכנת המילוי:

להכנת המילוי:
פירה מ 4 תפוחי אדמה
3 כפות גבינה לבנה
פלפל שחור ומלח לפי הטעם. 
ניתן להוסיף כל גבינה שרוצים .

לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות
כ 20 דקות

שאלות ותשובות

שאלה: איך את יוצרת הלבבות ? יש לך תמונה של כלי העזר ? ואיך סוגרת הקצוות ? תודה .
תשובה: בבקשה תמונה כאן 

שאלה: מהיכן ניתן לקנות את הכלי?
תשובה:  בחנויות אפיה … ובסטוק.

שאלה: איך זה לא נפתח לך? מרחת ביצה והנחת מעל שכבת בצק נוספת?
תשובה:  לא, הבצק פשוט מדביק את עצמו.

שאלה: אפשר נטורינה במקום חמאה?
תשובה: כמובן.

שאלה: ניתן להחליף את האשל?
תשובה:  אפשר שמנת.

עוד מתכונים מבוקשים:

בוריקטס

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker