מתכון באדיבות: ורדית חגאג חביב – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: רוגלך רך ונימוח
מצרכים
חצי ק"ג קמח לבן
1כף שמרים יבשים
4כפות סוכר
חצי כוס שמן (כוס חד פעמית)
חצי כפית מלח
גרידת תפוז
חצי תפוז סחוט
1ביצה (בבצק)
1 ורבע כוס מים כוס מדידה של 240 מ"ל.
למריחה;ביצה, זרייה :סוכר או שומשום.
אופן הכנה
לערבב הכול יחד, להתפיח שעה שעתיים..
לאחר מכן לחלק את הבצק ל4, לפתוח עיגול לחלק לשמונה חלקים ולמרוח שוקולד ולגלגל להתפיח היטב שוב.
למרוח ביצה ולזרות סוכר או שומשום. וולהכניס לרבע שעה לערך בחום של200 מעלות . תנור שחומם מראש.
להכין סירופ סוכר וכשהקרואסונים נאפים ולשפוך בעזרת כף על כל אחת. לאכול חם עם קפה של אחר הצהריים
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית
- מתכון: עוגת שמרים פרג
- מתכון: עוגת בוטיק לשבת ב 6 דקות!
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!