Advertisements
בקלאווה טורקית מבצק פילו – מתכון בקלאווה אותנטי, קלאסי ומפנק היישר מטורקיה. כולל סרטון הכנה שיבטיח שיצא לכם בקלאווה פשוט שיגעון, חובה לנסות!
 

מתכון באדיבות: Hatice Mazi  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
 

מתכון: בקלאווה טורקית מבצק פילו

מצרכים 

1 אריזת עלי פילו שהופשרו כמה שעות -לילה במקרר
200 גר 'חמאה
חצי כוס שמן
1 כוס אגוזים (אפשר להשתמש באגוזי לוז או אגוזי לוז אם תרצו)
להכנת הסירופ:
2 כוסות וחצי סוכר
2 כוסות וחצי מים עם פרוסת לימון דקה


אופן הכנה 

  • כשמתחילים נשים את חומרי הסירופ לרתיחה ומניחים בצד לרתיחה.
  • לחתוך את הבצק לעיגולים כמו בסרטון.
  • ממיסים את החמאה ומוסיפים את השמן אליה.
  • יוצרים שכבות מהבצק, ומברישים מהחמאה ואז מפזרים אגוזים וממשיכים לשכבה הבאה
  • בסוף שופכים את שאירת החמאה על שכבת הבצק האחרונה
  • ומכניסים לתנור מחומם ל 200 מעלות עד שמזהיב
  • מוציאים את הבקלווה מהתנור ומחכים 5 דקות, שופכים את הסירופ מקשטים ומגישים.
 
עוד מתכונים מבוקשים:


בקלאווה טורקית
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Advertisements

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements