מתכון באדיבות: אתי ממן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: עוגת פררו רפאלו יפייפיה
מצרכים
למוס פררו רושה
כף ג'לטין
רבע כוס מים קרים
200 גרם שוקולד חלב
500 גרם שמנת מתוקה
2 כפות קרם פררו רושה
לציפוי גנאש פררו
200 גרם שוקולד חלב
כוס שמנת מתוקה
100 גרם קרוקט אגוזי לוז
50 גרם חמאה
למוס רפאלו
כף ג'לטין
רבע כוס מים
200 גרם שוקולד לבן
500 גרם שמנת מתוקה
2 כפות קרם רפאלו
לציפוי גנאש רפאלו
200 גרם שוקולד לבן
כוס שמנת מתוקה
100 גרם קרוקט אגוזי לוז
50 גרם חמאה
אופן הכנה
1להכנת מוס פררו רושה – מערבבים ג'לטין עם מים קרים מניחים בצד, ממסים שוקולד חלב, 250 גרם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מוסיפים קרם פררו רושה, מחממים ג'לטין 10 שניות במיקרו מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה לקצפת רכה, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מסדרים שקף בצמוד לדופן הפנימית החוצה את העוגה במרכז התבנית, יוצקים לחצי תבנית..
2להכנת מוס רפאלו – מערבבים ג'לטין עם מים קרים מניחים בצד, ממסים שוקולד לבן, 250 גרם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מוסיפים קרם רפאלו, מחממים ג'לטין 10 שניות במיקרו מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה לקצפת רכה, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, יוצקים לחצי השני של התבנית מקפיאים לילה..
3להכנת גנאש פררו רושה – ממסים שוקולד חלב עם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מוסיפים חמאה מומסת, קרוקט אגוזי לוז ומערבבים..
4להכנת גנאש רפאלו – ממסים שוקולד לבן עם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מוסיפים חמאה מומסת, קרוקט אגוזי לוז ומערבבים..
5מחלצים את העוגות מהתבנית – הופכים את התבנית על משטח עבודה ובעדינות מחלצים את העוגה, מניחים על רשת מעל תבנית גדולה, יוצקים את הגנאש מקפיאים שעה ומקשטים …
שאלות ותשובות
שאלה: מאיפה ניתן להשיג את התבנית?
תשובה: ניתן ליצור קשר עם בעלת המתכון בפייסבוק ולהזמין בעלות 35 ש"ח.
שאלה: אפשר לקבל תמונה של התבנית?
תשובה: בבקשה תמונה פה.
שאלה: מאיפה המוס פררו וכמה עולה?
תשובה: 200 גרם קרם פררו רושה 32 שקלים, לדבר עם בעלת המתכון במוצ"ש.
- מתכון: עוגת קינדר בואנו ענקית
- מתכון: מתכון קינדר ג'וי ביתי
- מתכון: עוגת נוטלה מהירה וסופר טעימה
- מתכון: עוגת טוויקס חלומית ב 3 מרכיבים!
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!