בקלאווה טורקית מבצק פילו – מתכון בקלאווה אותנטי, קלאסי ומפנק היישר מטורקיה. כולל סרטון הכנה שיבטיח שיצא לכם בקלאווה פשוט שיגעון, חובה לנסות!
 

מתכון באדיבות: Hatice Mazi  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
 

מתכון: בקלאווה טורקית מבצק פילו

מצרכים 

1 אריזת עלי פילו שהופשרו כמה שעות -לילה במקרר
200 גר 'חמאה
חצי כוס שמן
1 כוס אגוזים (אפשר להשתמש באגוזי לוז או אגוזי לוז אם תרצו)
להכנת הסירופ:
2 כוסות וחצי סוכר
2 כוסות וחצי מים עם פרוסת לימון דקה


אופן הכנה 

  • כשמתחילים נשים את חומרי הסירופ לרתיחה ומניחים בצד לרתיחה.
  • לחתוך את הבצק לעיגולים כמו בסרטון.
  • ממיסים את החמאה ומוסיפים את השמן אליה.
  • יוצרים שכבות מהבצק, ומברישים מהחמאה ואז מפזרים אגוזים וממשיכים לשכבה הבאה
  • בסוף שופכים את שאירת החמאה על שכבת הבצק האחרונה
  • ומכניסים לתנור מחומם ל 200 מעלות עד שמזהיב
  • מוציאים את הבקלווה מהתנור ומחכים 5 דקות, שופכים את הסירופ מקשטים ומגישים.
 
עוד מתכונים מבוקשים:


בקלאווה טורקית
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *