|
פנקייק סופלה יפני –

מתכון לפנקייק סופלה, פנקייקים יפניים הכי אווריריים וגבוהים שתראו, חובה לנסות!

מתכון באדיבות: Tastemade  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: פנקייק סופלה יפני

מצרכים 

להכנת הבלילה:
4 חלבוני ביצה
שני חלמונים
שליש כוס קמח
כפית ושלושת רבעי אבקת אפייה
שתי כפות ושלושת רבע חלב
תמצית וניל כפית
4 כפות סוכר מגורען
מיץ לימון
שמן למחבת

לקישוט:
קצפת
סירופ מייפל
אבקת סוכר
פירות העונה

אופן הכנה 

להקציף את החלבונים לקצף יציב ואז להוסיף את הסוכר ולהמשיך בהקצפה עד לאיחוד.
בקערה גדולה, לטרוף את שאר המצרכים, ולקפל את תערובת החלבונים אל תוך הקערה בהדרגה שליש שליש.

לטגן מעט במחבת על חום בינוני עד הזהבה. הופכים, מנמיכים את הלהבה ומכסים.

לטגן מכוסה כ-2 דקות, עד שהפנקייקים מוכנים מבפנים, ומגישים.

להגיש עם הקישוט או הפירות המועדפים.

 

סרטון הכנה מלא

עוד מתכונים מבוקשים:

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

2 Comments

  1. זמני הטיגון פה לא הגיוניים, גם לא רשום אם אש נמוכה/גבוהה. חלק נשרפו לי גם כשקיצרתי את הזמנים. והפנקייקים יצאו נחמדים וזהו.

    1. היי ספיר!
      מתנצלים מאוד על החוויה הלא נעימה שהיתה לך עם המתכון הזה.
      בעקבות התגובה שלך, עידכנו את המתכון וכעת אנחנו בטוחים שהוא ברור יותר.
      בהצלחה בהכנת הפנקייקים 🙂
      נ.ב. אנחנו מזמינים אותך להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו כדי לקבל מאיתנו מתכונים חדשים כל יום!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *