מתכון באדיבות: דניאלה גבאי – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: פחזניות – מתכון קל שתמיד מצליח!
מצרכים ואופן הכנה
בסיר חצי מרגרינה חצי כפית מלח כף סוכר וכוס מים מידה כוס חד פעמי חם
לתת לזה לרתוח ולהוסיף כוס קמח במכה לכבות את האש ולערבב עד שהבצק משתחרר מהסיר
לתת מנוחה שלוש דקות להכניס למיקסר עם וו גיטרה להפעיל שלוש דקות כדי שהאדים יצאו
להוסיף 3ביצים אחת אחת כל פעם לשים ביצה עד שהביצה נבלעת בבצק ביצים מילה לארג'
להכניס לתנור שחומם על 180 מעלות עד שיזהיב לא לפתוח את התנור
ברגע שאת רואה שהזהיב להכניס כף מעץ ולהשאיר מעט את הדלת פתוחה עוד חמש דקות. בהצלחה
הערה: (תכפילו כמיות להצלחת הפחזניות כמה שתקררו יותר את הבצק תצליחו להכין מושלם במידה והשתמשתם בביצים מידה L תשימו 6ביצים השתמשתם ב XLתשימו 5ביצים כמובן כמות הביצים שרשמתי למטה זה כשאתם מכפלים את הכמות הרשומה למעלה
שאלות ותשובות
שאלה: נראה מעולה! תוכלי לצלם את הצנטר איתו השתמשת??
תשובה: ברור, בבקשה תמונה פה
שאלה: איך שומרים אותם טריים? אני רוצה להכין עכשיו לאחר הצהריים ..
תשובה: במקרר זה נשאר טרי עד 3 ימים.
שאלה: אפשר בבקשה מתכון למילוי??
תשובה: 2שמנת מתוקה פלוס כוס חלב ו1פודינג וניל
שאלה: כשאת אומרת לקרר להצלחה מירבית, את מתכוונת לקרר טוב לפני האפייה ?
תשובה: לא את הבצק מרגע שהוצאת מהגז לפני שלב הביצים
- מתכון: עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית
- מתכון: עוגת שמרים פרג
- מתכון: עוגת בוטיק לשבת ב 6 דקות!
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!