מתכון באדיבות: אתי ממן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: עוגת מארס
מצרכים
5 כפות קרם טופי קרמל
50 גרם חמאת קקאו
60 גרם קרם נוגט
250 גרם שמנת מתוקה
300 גרם שוקולד חלב
2 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
נתחיל מהמסת השוקולד, בשלב הראשון נמיס 200 גרם. לאחר המסת השוקולד נשתמש בו לציפוי התבנית (השתמשו בתבנית סיליקון). לאחר שהתבנית צופתה בשוקולד, הכניסו למקפא לחמש עשרה דקות על מנת שהשוקולד יתקשה. לאחר שהשוקולד התקשה הוציאו את התבנית ומרחו שכבה של קרם טופי קרמל.
הקציפו בקערה נפרדת את השמנת המתוקה והוסיפו את אבקת הסוכר, קרם נוגט וחמאת קקאו שהומסה מראש. הקציפו עד שהתקבלה קצפת בעלת מרקם יציב. את הקצפת יש לצקת אל תוך התבנית שכבר מצופה בשוקולד וקרם טופי קרמל. לאחר מכן הכניסו הכל למקפיא למשך שעתיים לפחות.
המיסו את שארית השוקולד וצקו אותו על העוגה שהוצאתם מהמקפיא, הקפיאו בשנית על מנת שהציפוי העליון יתקשה (חצי שעה תעשה את העבודה) והעוגה מוכנה. ניתן לחלץ אותו מהתבנית ולהגיש, אם רוצים ניתן לקשט בחטיף מארס.
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: עוגת באונטי שוקולד וקוקוס
- מתכון: מתכון קינדר ג'וי ביתי
- מתכון: ממרח קינדר שוקובונס לבן מ 2 מרכיבים בלבד!
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!