ארוחות צהרייםמנות ראשונות וסלטים

קובה בורגול במילוי בשר מטוגן

קובה בורגול במילוי בשר מטוגן – מתכון מנצח לקובה בורגול מטוגנת במילוי בשר. קובה טעימה במיוחד, לעקוב אחרי המתכון, לעבור על השאלות ותשובות לקבלת טיפים וכל אחת יכולה להכין. מומלץ בחום!

מתכון באדיבות: חמדה פרג’ – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

 

מתכון: קובה בורגול במילוי בשר מטוגן

מצרכים 

לבצק:
1 כפית מרק עוף
4 כפות שמן
1/2 כוס קמח
1/2 כוס סולת
1/2 כפית כורכום
2 כוסות בורגול

למילוי:
500 גרם בשר טחון
2 יחידות בצל קצוץ
1 כפית כורכום
3 כפיות מלח


אופן הכנה 

  • להשרות בורגול כשעה.
  • לטגן את הבשר והבצל עם התבלינים.
  • לסנן את הבורגול ולהוסיף את החומרים של הבצק לבצק יציב.
  • לחלק לעיגולים.
  • למלות בכל עיגול במילוי של הבשר טחון ולסגור.
  • לטגן בשמן עמוק.

שאלות ותשובות

שאלה: איזה בורגול דק או עבה?
תשובה: בורגול דק.

שאלה: אפשר להשתמש בקמח רגיל במקום סולת?
תשובה: כן אפשר.

שאלה: לא יוצא לי בצקי… יוצא לי נוזלי מה להוסיף?
תשובה: תוסיפי סולת או בורגול.

שאלה: האם לא כדאי לטגן קודם את המילוי לפני שממלאים את הקובות על מנת שלא יווצר מצב בו החלק החיצוני מטוגן והפנימי נשאר חיי?
תשובה: בוודאי מטגנים לפני בצל ובשר טחון.

שאלה: עד שלב הטיגון הכל הלך לי נפלא בשלב הטיגון הרוב נפתחו לי. איך אפשר לתקן?
תשובה: אולי לא סגרת היטב או שהבצק היה עדין ודק ואולי היה צריך עוד קצת קמח. או שהשרית יותר מדי את הבורגול

שאלה: את לא שמה מים לבצק? צריך נוזלים.
תשובה: יש שמן וניתן קצת מים לפי הרגש ביד

 

עוד מתכונים מבוקשים:

 

קובה בורגול

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker