| | |

מתכון לקובה בורגול, עם קמח סולת ובמילוי בשר מטוגן! מנה משגעת לכל ארוחה!

גם לקובה יש כמה גרסאות הכנה, המתכון הזה הוא אחד המנצחים שתמצאו!
בהשראת: חמדה פרג'
ציון 4 על ידי 3 דירוגים
קובה בורגול מטוגנת

קובה בורגול מטוגנת עם טעם משגע שזה מפחיד! מתכון לקובה בורגול הכי טעים שקיים וקל ביותר להכנה!

קובה זה אחד המאכלים הממכרים שיש וכשמכינים אותו מרכיבים אייכותיים אז בכלל קשה להפסיק לאכול אותו. קבלו מתכון קל ומהיר הכנה לקובה איכותי, שמכינים מקמח סולת ובורגול ובמילוי בשר טחון מטוגן.

אז אם מתחשק לכם לשבור שגרה בכלום עבודה, המתכון הזה הוא פשוט חובה! מנה עשירה ברכיבים תזונתיים וכל כך טעימה שלא צריך שום תוספת ליד! צלוחית של טחינה ביתית טעימה ואתם מסודרים!

ספר המתכונים של חמדה פרג'

 

מתכון לקובה בורגול
צילום: חמדה פרג

למה באמת כדאי לכם: קובה בורגול מטוגנת

 

  • מתכון קל ומהיר להכנה, ממש כמה פעולות ויש לכם מנה מנצחת!
  • קובה בורגול מושלם להגשה בארוחת צהריים, ארוחת ערב וסופ"ש!
  • מנה עשירה ברכיבים תזונתיים גבוהים ואין צורך בתוספת בצד!
  • כל כך טעימים וממכרים שהילדים יבקשו שתכינו שוב ושוב!

שורה תחתונה: גם לקובה בורגול יש כמה גרסאות הכנה, המתכון הזה הוא אחד המנצחים שתמצאו!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? הקליקו לסרטון הכנה

קובה בורגול מטוגנת

מתכון לקובה בורגול, עם קמח סולת ובמילוי בשר מטוגן! מנה משגעת לכל ארוחה!

גם לקובה יש כמה גרסאות הכנה, המתכון הזה הוא אחד המנצחים שתמצאו!
ציון 4 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: חמדה פרג'

ציוד

סיר טיגון
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

לבצק:

  • 1 כפית מרק עוף
  • 4 כפות שמן
  • ½ כוס קמח
  • ½ כוס סולת
  • ½ כפית כורכום
  • 2 כוסות בורגול

למילוי:

  • ½ קילו בשר טחון
  • 2 בצל (קצוץ)
  • 1 כפית כורכום
  • 3 כפיות מלח

אופן ההכנה

  • להשרות בורגול כשעה.
  • לטגן את הבשר והבצל עם התבלינים.
  • לסנן את הבורגול ולהוסיף את החומרים של הבצק לבצק יציב.
  • לחלק לעיגולים.
  • למלות בכל עיגול במילוי של הבשר טחון ולסגור.
  • לטגן בשמן עמוק.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: קובה בורגול מטוגנת

אפשר להשתמש בקמח רגיל במקום סולת?
כן, אפשר.
לא יוצא לי בצקי יוצא לי נוזלי מה להוסיף?
תוסיפי סולת או בורגול.
האם לא כדאי לטגן קודם את המילוי לפני שממלאים את הקובות על מנת שלא ייווצר מצב בו החלק החיצוני מטוגן והפנימי נשאר חי?
בוודאי מטגנים לפני בצל ובשר טחון.
עד שלב הטיגון הכל הלך לי נפלא בשלב הטיגון הרוב נפתחו לי. איך אפשר לתקן?
אולי לא סגרת היטב או שהבצק היה עדין ודק ואולי היה צריך עוד קצת קמח. או שהשרית יותר מדי את הבורגול.
את לא שמה מים לבצק?
יש שמן וניתן קצת מים לפי הרגש ביד.
קובה בורגול מטוגנת
צילום: חמדה פרג
קובה בורגול מטוגנת
צילום: חמדה פרג

רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: מתכון לקובה בורגול מאת: חמדה פרג'

Similar Posts

4 from 3 votes (3 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements