Go Back
קובה בורגול מטוגנת

מתכון לקובה בורגול, עם קמח סולת ובמילוי בשר מטוגן! מנה משגעת לכל ארוחה!

גם לקובה יש כמה גרסאות הכנה, המתכון הזה הוא אחד המנצחים שתמצאו!
ציון 4 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: חמדה פרג'

ציוד

סיר טיגון
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

לבצק:

  • 1 כפית מרק עוף
  • 4 כפות שמן
  • ½ כוס קמח
  • ½ כוס סולת
  • ½ כפית כורכום
  • 2 כוסות בורגול

למילוי:

  • ½ קילו בשר טחון
  • 2 בצל (קצוץ)
  • 1 כפית כורכום
  • 3 כפיות מלח

אופן ההכנה

  • להשרות בורגול כשעה.
  • לטגן את הבשר והבצל עם התבלינים.
  • לסנן את הבורגול ולהוסיף את החומרים של הבצק לבצק יציב.
  • לחלק לעיגולים.
  • למלות בכל עיגול במילוי של הבשר טחון ולסגור.
  • לטגן בשמן עמוק.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.