Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
מתכון לקובה בורגול, עם קמח סולת ובמילוי בשר מטוגן! מנה משגעת לכל ארוחה!
גם לקובה יש כמה גרסאות הכנה, המתכון הזה הוא אחד המנצחים שתמצאו!
ציון
4
על ידי
3
דירוגים
באדיבות:
חמדה פרג'
ציוד
סיר טיגון
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
לבצק:
▢
1
כפית
מרק עוף
▢
4
כפות
שמן
▢
½
כוס
קמח
▢
½
כוס
סולת
▢
½
כפית
כורכום
▢
2
כוסות
בורגול
למילוי:
▢
½
קילו
בשר טחון
▢
2
בצל
(קצוץ)
▢
1
כפית
כורכום
▢
3
כפיות
מלח
אופן ההכנה
להשרות בורגול כשעה.
לטגן את הבשר והבצל עם התבלינים.
לסנן את הבורגול ולהוסיף את החומרים של הבצק לבצק יציב.
לחלק לעיגולים.
למלות בכל עיגול במילוי של הבשר טחון ולסגור.
לטגן בשמן עמוק.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.