[wp_ad_camp_1]
מנטו בוכרי –
מנה בוכרית קלאסית וטעימה ביותר. כיסונים במילוי בשר טעים ועסיסי ביותר.
למטה מצורף סרטון הכנה מלא ותשובה לכל שאלה אפשרית שתהיה לכם. בתיאבון!
תודה ענקית ל Dalya Rabi על המתכון ולקבוצת אמהות מבשלות ביחד.
[wp_ad_camp_4]
מצרכים – מנטו בוכרי –
בצק:
קילו קמח לבן
4 ביצים
כוס מים (כוס של שתיה חמה)
כף וחצי מלח
למילוי :
קילו בשר טחון
קילו בצל קצוץ גס
מלח פלפל
[wp_ad_camp_3]
אופן הכנה – מנטו בוכרי –
בבקשה סרטון הכנה מלא:
מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה .. 🙂
שאלה: במה היא טובלת את זה לאחר הסגירה ולפני האידוי?
תשובה:שמן בכדי למנוע הדבקות של הבצק לסיר
תשובה:מגישים את זה ככה עם זילוף של שמן זית ופפריקה ועם סלט ירקות בצד.
תשובה: לא ניסינו באופציה אחרת, ניתן לשים כמות קטנה יותר של בשר במילוי ואז לבשל במים.אפשר לנסות בסיר קוסקוס גם.
תשובה: במכשיר שמתחבר למיקסר ומרדד פסטה
תשובה:100 יחידות, ניתן להקפיא לפני אידוי
שאלה:באילו מספרים במכונת הפסטה יש להעביר את הבצק?
תשובה:מ1-9
שאלה: איך את עושה בצק דק?כמה זמן תהליך האידוי?
תשובה: מכשיר פסטה. כ 40-50 דקות.
שאלה:מה עם שמן צריך. ומה זו המכשיר הזה עובד על אדים.?
תשובה:משמנים רק את התחתיות של הכיסונים, וזה פשוט סיר מחורר כפול שיושב על סיר עם מים, כשהמים רותחים האדים מבשלים את הכיסונים.
שאלה:צריך להתפיח?את יכולה לפרט את התהליך של הבצק?
תשובה:אין צורך להתפיח, זה בצק של פסטה פשוט לשים את כל המרכיבים יחד עד שמתקבל בצק נוח ואלסטי לא רק מידי
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!
אנשים מחפשים גם :
מאכלים בוכרים בצק
אוכל בוכרי
מאכלים בוכרים לשבת
כיסונים בוכריים במילוי בשר
קינוחים בוכרים
מאפים בוכרים
מנטי בוכריים
מתכונים בוכרים של אהרוני
איך עושים את הצמה הזאתתתתתת
היי אליאן, תגללי למטה מצורף סרטון הכנה מלא, דקה 45@ אפשר לראות את הצורה. בהצלחה!