|

סברינה מדהימה וטעימה

הקינוח הנוסטלגי ביותר במתכון משובח.
ציון 4 על ידי דירוג אחד
סברינה

אם היו אומרים לכם בחרו קינוח שיחזיר אתכם בזמן מה הייתם בוחרים?
אצלנו התשובה ברורה וגם עוסקת במתכון של היום, מוכנים?
מתכון לסברינה מופלאה! כן כן הקינוח הכי נוסטלגי בעולם.
זה לא עוד קינוח שאולי טעמנו אותו מזמן ואולי לא, אין אדם שלא אכל סברינה כשהיה קטן.
הקינוח הכי מתוק והכי יפה שיש, זה היה הקינוח הכי יוקרתי גם שמגישים בחתונות ואירועים שמחים.
המתכון של היום הינו קל, אך מצריך טיפת ריכוז וזהו.
מכינים את הסברינות המופלאות עם סירופ משגע, ומזלפים קצפת עשירה וטעימה מעל, ויש לכם את הקינוח המושלם.
אמרנו לכם שאין יותר נוסטלגי מזה?
מתכון באדיבות: אליס ואילן ברונזברג

תנו לאחרים הזדמנות לדעת מה אתם חושבים על המתכון

דרגו את המתכון כאן 

סברינה
סברינה

סברינה מדהימה וטעימה

הקינוח הנוסטלגי ביותר במתכון משובח.
ציון 4 על ידי דירוג אחד
לדרג
כמות 12 סברינות
זמן הכנה: 20 דקות

ציוד

תבניות אישיות חד פעמיות
2 קערות לערבוב
כוס חד פעמי שתייה קרה למדידה

המצרכים

להכנת הסברינה

  • 4 ביצים (בלי הפרדה)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 גביע אשל
  • ½1 כוסות קמח תופח

להכנת הסירופ

  • 1 כוס סוכר
  • 2 כוסות מים
  • 1 כפית מי ורדים (או רום)

להכנת הקצפת

  • 1 מכל שמנת מתוקה
  • 2 כפות סוכר

אופן ההכנה

הכנת הסברינה

  • לחמם תנור ל 170 מעלות.
  • לערבב ביצים בעזרת מטרפה ולהוסיף את שאר המצרכים ולערבב עד לתערובת אחידה.
  • לשים באישיות או תבנית חד פעמית (לעוגת סברינה).
  • אפייה 170 מעלות עד שקיסם יוצא מעט לח ולא יבש!

הכנת הסירופ

  • להרתיח על הגז את המצרכים מלמעלה שיסמיך.
  • לשפוך על הסברינות סירופ חם כשהן קרות.
  • ולקרר בחוץ לקראת הקצפת.

הכנת הקצפת

  • להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצפת יציבה ולזלף.
  • ניתן גם להכין גם קצפת עם פודינג וחלב כמובן אם רוצים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

שאלות ותשובות להכנת: סברינה

שאלה: איך אפשר להכין פרווה? תשובה: אפשר להחליף ליוגורט סויה חלב קוקוס מיץ תפוזים.
שאלה: אפשר תמונה של התבנית? ומה אם אין? תשובה: בבקשה  – אם אין אז את יכולה במאפינס אישיים או תבנית מאפינס.
שאלה: אחד אשל זה 200 גר הגביעה הגדול ? תשובה: נכון.
שאלה: צריך לשמן את התבנית ? תשובה: כן.
שאלה: למעלה צריך לחתוך בכדיי להכניס את הקרם ? תשובה: לא רק להרטיב טוב.
שאלה: אפשר לעשות בתבנית רגילה ? תשובה: כן בטח כמו עוגה ואז לשפוך את הסירופ וכמובן קצפת ודובדבנים.
שאלה: כתבת את הביצים להקציף במטרפה.. במיקסר או ידני? תשובה: מספיק במטרפה ידנית דקה שתיים וזהו.

תגובות ותמונות מהגולשים: סברינה

  1. סימונה מלכה
    "עוגה יפה וטעימה"
  2. לבנת נמני
    ״הכנתי עכשיו,יצא מושלם תודה על המתכון״
  3. שנהב נועה פינטו
    ״יצא מקסים, תודה יקרה״
  4. שנהב נועה פינטו
    "יצא לי מושלם במתכון שלך מושלם וטעים"
  5. Lina Mansour Khaskia
  6. ״גם אני הכנתי, תודה על המתכון המושלם״

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

סברינה
צילום: שנהב נועה פינטו
 

רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף קינוחים מדהימים אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

הפוסט המקורי: סברינה מתכון בקלי קלות – אליס ואילן ברונזברג 

Similar Posts

4 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements