|

כולם יודעים שאין על הקסטות הנוסטלגיות של פעם בקיץ החמים. קסטה ביתית ומופלאה בטעם שינגן לכם זכרונות מהילדות בכל ביס, מכינים מביסקוויטים שוקולד במילוי מלטף ומנחם של גלידה וניל ושוקולד. תמיד כיף כשמגיע הקיץ עם קסטות נהדרות במקפיא לפינוק קריר.
מתכון באדיבות: צפנת קורדובה – קרדיט על שיתוף המתכון.

מתכון: קסטה ביתית של פעם

מצרכים 

כמות: 35 יחידות

3 חבילות ביסקוויט בטעם שוקו
4 שמנת מתוקה
2 פודינג וניל
2 פודינג שוקולד
4 כוסות חלב
2 כפות אבקת סוכר

לציפוי:
שוקולד חלבי / מריר
אגוזים מסוכרים


אופן הכנה 

  • נקציף במיקסר 2 שמנת מתוקה עם 2 כוסות חלב, כף אבקת סוכר, ופודינג וניל. אחרי שמוכן נשים בשקית זילוף ובצד.
  • ניקח כעת עוד 2 שמנת מתוקה, 2 כוסות חלב, פודינג שוקולד, וכף אבקת סוכר, ונקציף עד שמוכן ואז נשים בשקית זילוף בצד. 
  • מסדרים בתבנית או מגש גדול את העוגיות בשורה ונתחיל לזלף 2 שורות וניל ו-2 שורות שוקולד כך שיהיה חצי חצי בכל עוגיה.
  • נכניס למקפיא למשך 4 שעות ואז נוציא ונפריד את העוגיות עם סכין חדה. בסוף מכניסים למקפיא.
  • לציפוי: נמיס את השוקולד שלנו במיקרוגל בתוך קערה קטנה ועמוקה ובפולסים של 30 שניות
  • נטבול כל פעם חצי מהקסטה בשוקולד ואז נפזר אגוזים מסוכרים, ומכניסים למקפיא

שאלות ותשובות

שאלה: מאיפה קונים אגוזים מסוכרים?
תשובה: את האגוזים מסוכרים יש במלא סופרים או בחניות למוצרי אפיה. 

שאלה: איפה מוצאים ביסקוויט של קסטה?
תשובה: אני קניתי את הביסקויט ממחסני השוק בירושלים פיסגת זאב מרכז, אפשר לחפש בסופרים.

שאלה: באיזה שלב סוגרים עם ביסקוויט מעל?
תשובה: סוגרים ישר אחרי הקצפת.

שאלה: בלי חלב מרוכז?
תשובה: לא משתמשים במתכון זה.


הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!
קסטה ביתית של פעם
עוד מתכונים מבוקשים:

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *