מתכונים קליםעוגותעוגות בחושותעוגות פירות

עוגת לימון בחושה

עוגת לימון בחושה – עוגת לימון בחושה, קלילה וטעימה ביותר, שמוכנה תוך צ’יק צ’אק. עוגה אוורירית ומיוחדת במינה ששותפה בקבוצת האוכל שלנו. לחצו כאן אם עדיין לא הצטרפתם, אתם לא יודעים מה אתם מפספסים!

מתכון באדיבות: מילן וקנין – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת לימון בחושה

מצרכים – עוגת לימון בחושה

 2תבניות אינגליש קייק

לעוגה:
2 כוסות סוכר חד פעמי קר

4ביצים
1כפית תמצית וניל
קורט מלח
חצי כוס שמן
1שמנת חמוצה
חצי כוס מיץ מלימון סחוט טרי
קליפה מגורדת מילימון 1
2וחצי כוסות קמח
1אבקת אפייה
חצי כוס שקדים טחונים
3-4כפות ריבת תותים

לקישוט:
אבקת סוכר

אופן הכנה – עוגת לימון בחושה

לחמם תנור ל 170 מעלות

  • בקערה גדולה טורפים סוכר ביצים וניל מלח שמן שמנת חמוצה מיץ לימון קליפת לימון מגורדת עד שמתקבלת בלילה אחידה.
  • מוסיפים קמח אבקת אפייה שקדים טחונים ומערבבים עד שאחיד.
  • יוצקים את הבלילה לאינגליש קייק מחלקים שווה
  • בעזרת כף או כפית יוצקים תלוליות ריבה . בעזרת סכין מקשקשים החלק עליון של עוגה כך שתתקבל דוגמאת שיש קלילה.
  • אופים במשך 45 דק עד שעה עד שעוגה תפוחה וזהובה .
  • מצננים לחלוטין מפזרים אבקת סוכר ומגישים

שאלות ותשובות

שאלה: כל הכמויות הן לפי כוס ח”פ קרה?
תשובה: כן

שאלה: איך אפשר להפוך לפרווה?
תשובה: במקום שמנת להשתמש בחלב קוקוס, או בשמנת צמחית.
 
שאלה: את מרטיבה את העוגה בסירופ?
תשובה: לא, העוגה איך שאני מכינה היא יבשה בחושה. אפשר לשלב מיץ לימון וסוכר ולהכין סירופ.
 
שאלה: זה לשתי תבניות אינגלייש קייק?
תשובה: כן, או שאת יכולה גם לשים באחת עגולה
 
שאלה:אפשר לוותר על השקדים הטחונים?
תשובה: כן אפשר.

 

עוגת לימון בחושה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker