סברינה לפסח פרווה –
עוד מתכון מנצח! סברינות אישיות – רטובות, עסיסיות ומתוקות בטירוף! הילדים יעופו על זה!
תודה ענקית לאופירה יחיא – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מצרכים – סברינה לפסח – פרווה
5 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס קצפת צמחית השף הלבן
3/4 כוס שמן
1 חבילת קמח תופח כשר לפסח
2 כפות קמח מצה
לסירופ :
1 כוס מים
2 כפיות תמצית רום
1/3 כוס סוכר
2 כפות ריבת משמש ( אם אין דבש או כל ריבה בהירה )
לקרם :
1 מיכל קצפת צמחית השף הלבן 500 מל
4 כפות סוכר
1 חבילת פודניג וניל 80 גרם
אופן הכנה – סברינה לפסח – פרווה
לחמם תנור ל 180 מעלות
- מפרידים בקערה ביצים: להקציף חלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף תפוח ויציב
- להוריד מהירות מיקסר- להוסיף חלמונים לאט לאט ושמן ואת הקצפת צמחית, לבסוף להוסיף קמח תופח כשר לפסח ואת הקמח מצה .
- לשמן תבנית סברינות ולמלות שקית זילוף בבלילת הסברינה , לזלף לתוך התבניות (עד קצת פחות מהסוף) .
- לאפות בתנור 180 מעלות כ 35 דקות בערך .
- לקרר טוב טוב.
- לבשל בגז את הסוכר המים והרום והריבה עד שהסוכר נמס , לטבול כל סברינה בסירופ .
- להקציף קצפת עד שמקבלים קצף יציב , לזלף ולקשט בדובדבן כמו בתמונה.
מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה .. 🙂
#הצעת הגשה וטיפים:
– ניתן לקנות כוסות קינוח פרח ולהגיש בתוך.
– מומלץ לאחסן בכלי אטום.
– בהגשה מומלץ לחמם מעט ריבת משמש ולזלף מעל.
– מומלץ לאחסן בכלי אטום.
– בהגשה מומלץ לחמם מעט ריבת משמש ולזלף מעל.
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!