|
Advertisements

סברינה לפסח פרווה –
עוד מתכון מנצח! סברינות אישיות – רטובות, עסיסיות ומתוקות בטירוף! הילדים יעופו על זה!
תודה ענקית לאופירה יחיא – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

סברינה לפסח

מצרכים – סברינה לפסח – פרווה 

5 ביצים 
1 כוס סוכר 
1 כוס קצפת צמחית השף הלבן 
3/4 כוס שמן
1 חבילת קמח תופח כשר לפסח 
2 כפות קמח מצה 
לסירופ :
1 כוס מים 
2 כפיות תמצית רום 
1/3 כוס סוכר 
2 כפות ריבת משמש ( אם אין דבש או כל ריבה בהירה )

לקרם :

1 מיכל קצפת צמחית השף הלבן 500 מל
4 כפות סוכר 
1 חבילת פודניג וניל 80 גרם

אופן הכנה – סברינה לפסח – פרווה 
לחמם תנור ל 180 מעלות

  1. מפרידים בקערה ביצים: להקציף חלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף תפוח ויציב
  2. להוריד מהירות מיקסר- להוסיף חלמונים לאט לאט ושמן ואת הקצפת צמחית, לבסוף להוסיף קמח תופח כשר לפסח ואת הקמח מצה .
  3. לשמן תבנית סברינות ולמלות שקית זילוף בבלילת הסברינה , לזלף לתוך התבניות (עד קצת פחות מהסוף) .
  4. לאפות בתנור 180 מעלות כ 35 דקות בערך .
  5. לקרר טוב טוב.
  6. לבשל בגז את הסוכר המים והרום והריבה עד שהסוכר נמס , לטבול כל סברינה בסירופ .
  7. להקציף קצפת עד שמקבלים קצף יציב , לזלף ולקשט בדובדבן כמו בתמונה.

מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה .. 🙂

#הצעת הגשה וטיפים:

– ניתן לקנות כוסות קינוח פרח ולהגיש בתוך.
– מומלץ לאחסן בכלי אטום.
– בהגשה מומלץ לחמם מעט ריבת משמש ולזלף מעל.

Advertisements
סברינה
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!

Advertisements

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements