|

פקעות בוטנים (טרפס)
עוגיות בוטנים משגעות וקלות בטירוף!!

כמה מצרכים, וכמה דקות, ויש לכם עוגיות טעימות לפסח 🙂
תודה ענקית לדבי ממן על שיתוף המתכון 

מצרכים –  פקעות בוטנים:

חצי קילו בוטנים מולבנים קלויים
כוס סוכר
כפית אבקת אפיה
2 כפות קמח מצה דק
כפית שטוחה קינמון
וחצי כפית צפורן
2 ביצים
אבקת סוכר

אופן הכנה – פקעות בוטנים
מחממים תנור מראש ל 170 מעלות

  1. לטחון חצי קילו בוטנים מולבנים קלויים פעם אחת לבד
  2. לטחון שוב, הפעם עם כוס סוכר
  3. מוסיפים: כפית אבקת אפיה 2 כפות קמח מצה דק, כפית שטוחה קינמון, וחצי כפית צפורן,2 ביצים וללוש היטב
  4. מניחים לכמה דקות בצד
  5. משמנים מעט את הידיים ויוצרים כדורים
  6. מגלגלים באבקת סוכר את הכדורים שיצרנו ושמים במנג'טים בתבנית אפייה
  7. אופים בתנור שחומם מראש על 170 בין 10-12 דקות
מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה .. 🙂

פקעות בוטנים

  • הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!
  • אין ויכוח שכולם מתים על פקעות בוטנים, אבל אם אתם יותר בקטע של עוגיות, יש לנו עמוד מעולה שמרכז עוד מתכונים נהדרים לעוגיות, כנסו >> מתכונים עוגיות טעימות
  • אנשים מחפשים גם :

פקעות בוטנים למימונה
עוגיות בוטנים מושלגות מרוקאיות
עוגיות בוטנים פסקל
עוגיות בוטנים קרין גורן
עוגיות בוטנים פריכות
עוגת בוטנים קרין גורן
עוגיות בוטנים ניקי
עוגיות בוטנים לפסח

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements