פקעות בוטנים (טרפס) –
עוגיות בוטנים משגעות וקלות בטירוף!!
כמה מצרכים, וכמה דקות, ויש לכם עוגיות טעימות לפסח 🙂
תודה ענקית לדבי ממן על שיתוף המתכון
מצרכים – פקעות בוטנים:
חצי קילו בוטנים מולבנים קלויים
כוס סוכר
כפית אבקת אפיה
2 כפות קמח מצה דק
כפית שטוחה קינמון
וחצי כפית צפורן
2 ביצים
אבקת סוכר
כוס סוכר
כפית אבקת אפיה
2 כפות קמח מצה דק
כפית שטוחה קינמון
וחצי כפית צפורן
2 ביצים
אבקת סוכר
אופן הכנה – פקעות בוטנים
מחממים תנור מראש ל 170 מעלות
- לטחון חצי קילו בוטנים מולבנים קלויים פעם אחת לבד
- לטחון שוב, הפעם עם כוס סוכר
- מוסיפים: כפית אבקת אפיה 2 כפות קמח מצה דק, כפית שטוחה קינמון, וחצי כפית צפורן,2 ביצים וללוש היטב
- מניחים לכמה דקות בצד
- משמנים מעט את הידיים ויוצרים כדורים
- מגלגלים באבקת סוכר את הכדורים שיצרנו ושמים במנג'טים בתבנית אפייה
- אופים בתנור שחומם מראש על 170 בין 10-12 דקות
מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה .. 🙂
- הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!
- אין ויכוח שכולם מתים על פקעות בוטנים, אבל אם אתם יותר בקטע של עוגיות, יש לנו עמוד מעולה שמרכז עוד מתכונים נהדרים לעוגיות, כנסו >> מתכונים עוגיות טעימות
- אנשים מחפשים גם :
פקעות בוטנים למימונה
עוגיות בוטנים מושלגות מרוקאיות
עוגיות בוטנים פסקל
עוגיות בוטנים קרין גורן
עוגיות בוטנים פריכות
עוגת בוטנים קרין גורן
עוגיות בוטנים ניקי
עוגיות בוטנים לפסח