כעכים מלוחים – עוגיות מזרחיות פריכות תוצרת בית, שיהיה לכם קשה קשה שלא לזלול  ?

?
תודה ענקית ל Ilanit Darmon על התמונות ומלי מאירוב על המתכון

כעכים מלוחים

מצרכים – כעכים מלוחים

2 כוסות קמח
3\1 אבקת אפיה
100 גרם חמאה רכה
4\1 כוס שמן
3\1 כוס מים
כפית מלח
[wp_ad_camp_3]כעכים מלוחים

אופן הכנה – כעכים מלוחים

  • מעבדים את הבצק עד לבצק רך ואז לקרר כחצי שעה
  • עושים צורת נקניקים וסוגרים קצוות
  • מברישים עם ביצה טרופה ומפזרים שומשו
  • אופים בתנור על 180 מעלות עד שמזהיב ומקבל צבע
 
בתיאבון ובהצלחה!
 

כעכים מלוחים

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!

  • אנשים מחפשים גם :
  • כעכים מלוחים
  • כעכים מלוחים על השולחן
  • ביסקוצ'וס מלוחים
  • כעכים מלוחים עם שמן
  • כעכים מלוחים עם שמרים
  • כעכים מלוחים ניקי
  • כעכים מלוחים ללא מרגרינה
  • כעכים מלוחים טריפוליטאים

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements