כעכים מלוחים – עוגיות מזרחיות פריכות תוצרת בית, שיהיה לכם קשה קשה שלא לזלול ?
?
תודה ענקית ל Ilanit Darmon על התמונות ומלי מאירוב על המתכון
מצרכים – כעכים מלוחים
2 כוסות קמח
3\1 אבקת אפיה
100 גרם חמאה רכה
4\1 כוס שמן
3\1 כוס מים
כפית מלח
[wp_ad_camp_3]
אופן הכנה – כעכים מלוחים
- מעבדים את הבצק עד לבצק רך ואז לקרר כחצי שעה
- עושים צורת נקניקים וסוגרים קצוות
- מברישים עם ביצה טרופה ומפזרים שומשו
- אופים בתנור על 180 מעלות עד שמזהיב ומקבל צבע
בתיאבון ובהצלחה!
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!
- אנשים מחפשים גם :
- כעכים מלוחים
- כעכים מלוחים על השולחן
- ביסקוצ'וס מלוחים
- כעכים מלוחים עם שמן
- כעכים מלוחים עם שמרים
- כעכים מלוחים ניקי
- כעכים מלוחים ללא מרגרינה
- כעכים מלוחים טריפוליטאים
אפשר מחמאה או נטורינה במקום חמאה?
גם איזה כוס מדידה?
אפשר בהחלט, וכוס מדידה אוניברסלית או חד פעמית 240 מ"ל.