| | | | | | | | | |
Advertisements

עוגת ביסקוויטים ממכרת

קבלו מתכון פשו וברור להכנת עוגה קרה נוסטלגית וטעימה במיוחד.
בהשראת: מרסל אזולאי
ציון 3.60 על ידי 5 דירוגים
מתכון עוגת ביסקוויטים

מתכון עוגת ביסקוויטים פתי בר קצת אחרת – עוגת גלידה טעימה לאללה!

עוגה מהממת שתמיד תצליח להרשים את כולם בכל ביס מחדש. מנסים עוגה זו פעם ראשונה ובמהירות תמצאו את עצמכם מכורים אליה בטירוף!

ספר המתכונים של מרסל אזולאי  

Advertisements
מתכון עוגת ביסקוויטים
צילום: מרסל אזולאי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון עוגת ביסקוויטים

עוגת ביסקוויטים ממכרת

קבלו מתכון פשו וברור להכנת עוגה קרה נוסטלגית וטעימה במיוחד.
ציון 3.60 על ידי 5 דירוגים
לדרג
באדיבות: מרסל אזולאי

ציוד

תבנית בינונית
מיקסר
Advertisements

המצרכים

לעוגה:

  • 2 שרוולים פתי בר בטעם וניל (500 גרם)
  • 2 שרוולים פתי בר בטעם שוקו (500 גרם)
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • 2 חבילות אינסטנט פודינג וניל (160 גרם)
  • 2 כוסות חלב
  • 2 כפות גבינה לבנה
  • ½1 כוסות מים
  • 1 כף נס קפה

להכנת הגנאש:

  • 2 חפיסות גרם שוקולד מריר (200 גרם)
  • ½ מיכל שמנת מתוקה (125 גרם חלבי / פרווה)
Advertisements

אופן ההכנה

להכנת העוגה:

  • בקערה להוסיף מים וכף נס קפה. להרטיב את הפתי בר בטעם וניל.
  • לסדר בתבנית את הפתי בר בטעם וניל בשתי שכבות אחת מעל לשנייה.
  • להקציף את שתי קופסאות השמנת המתוקה יחד עם האינסטנט בטעם וניל, החלב, והלבנה.
  • להניח מעל שתי שכבות הפתי בר ולשטח.
  • מעל הקצפת, לסדר היטב את שתי שכבות הפתי בר בטעם שוקו.

להכנת הגנאש:

  • להרתיח שמנת מתוקה על להבת הגז, להוריד מהלהבה, להוסיף את השוקולד מריר.
  • לכסות בעזרת מכסה למספר דקות לאחר מכן לערבב.
  • לשפוך את הגנאש מעל העוגה ולישר, ואז להכניס למקפיא.
Advertisements

הערות וטיפים

ניתן גם להכין את הגנאש במיקרו - להכניס למיקרו את השמנת עם השוקולד בפולסים קצרים ולערבב היטב
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת ביסקוויטים

מרטיבים גם את הפתי בר שוקולד?
כן.
באיזה שלב מכניסים את הגבינה?
מכניסים את הגבינה לקרם.
מתכון עוגת ביסקוויטים
מרסל אזולאי

רק עוד דבר אחד אחרון!

הילדים בבית? זללו את הכל ועדיין מבקשים משהו טעים ומתוק? אל דאגה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

 

מקור: מרסל אזולאי

Advertisements

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements