ארוחות צהרייםמתכונים לפסח

קציצות בשר לפסח

קציצות בשר לפסח – קציצות בשר טחון מושלמות לחג, הקציצות יוצאות סוף. תבשיל ילדות שהגיע הזמן שתכינו שוב. רעיון טוב לארוחה המשפחתית ובמיוחד ליל הסדר, כולם 100% יעופו על זה.

מתכון באדיבות: רינה כהן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

קציצת בשר לפסח

מתכון: קציצות בשר לפסח

מצרכים ואופן הכנה 

על אש נמוכה להוסיף סילן או סוכר ולכסות את הסיר כדיי שהבצל יפקיד מים
בינתיים לקחת בשר טחון לתבל אותו מלח פלפל שחור או לבן, חצי כוס קמח מצה, רבע כוס מים, תבלין בהרט או תבלין לקציצות, כוסברה קצוצה ופיטרוזילה קצוצה, בצל מגורד, קצת שמן ולערבב טוב
לכדרר כדורים קטנים ולהוסיף לסיר את הקציצות
לקחת קערית לשים כורכום, מלח, פלפל לבן, כוס פחות רבע מים – ולהוסיף לסיר ולהמשיך על אש קטנה
בתיאבון!

שאלות ותשובות

שאלה: למה להוסיף מים לבשר? לידע כללי. תודה
תשובה: כדי שיתרכך

 

עוד מתכוני פסח מבוקשים:

 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגובות

תגובות פייסבוק

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך

Close
Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים