מתכונים לפסחעוגיות

עוגיות בוטנים לפסח

עוגיות בוטנים לפסח – המתכון הזה הוא הלהיט החדש בביתכם, הכוכב של ליל הסדר, עוגיות בוטנים פריכות וטעימות בציפוי שוקולד עשיר. מתכון קל כשר לפסח שיככב גם לאורך כל השנה. 

מתכון באדיבות: אופירה פחימה יחיא – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

עוגיות בוטנים

מתכון: עוגיות בוטנים לפסח

מצרכים 

קילוגרם אחד בוטנים 
שתי כוסות סוכר
1 וחצי כפיות קינמון 
קורט ציפורון טחון 
חמש כפות קמח מצה 
חמש ביצים 
1 שקית אבקת אפיה 

להכנת ציפוי השוקולד:
שוקולד מריר כ 200 גרם
1 כפית שמן


אופן הכנה 

קודם כל לקלות את הבוטנים בתנור נקרר ונקלף את הקליפה.
נוציא כוס וחצי בוטנים.
במעבד מזון נרסק את הכוס וחצי לחתיכות גסות.
נטחן את הבוטנים הנותרים במטחנת בשר, קודם נטחן את הבוטנים לבד, עכשיו להוסיף סוכר ולטחון שוב יחד.
נוסיף את שאר המצרכים ונלוש היטב.
נרפד תבנית תנור בנייר אפייה, ניקח עיגול קטן מהבצק וניצור צורת ירח, ונדביק בוטנים שוברים גס.
לאפות ב 180 מעלות כ 8 עד 10 דקות ולקרר היטב.
עכשיו כל שנותר לצפות.

להכנת הציפוי:
ממיס במיקרוגל כ 200 גרם שוקולד מריר בפולסים כל 30 שניית להפעיל ולעצור.
מוסיף 1 כפית שמן לערבב , לטבול את שני קצוות העוגיות.
מקרר טוב טוב ומאחסן בקופסה אטומה במקפיא. בתיאבון! 

שאלות ותשובות

שאלה: איך אפשר לטחון אם אין לי מטחנת בשר?
תשובה: במעבד מזון פחות טוב המרקם לא טוב אם היית לידי הייתי טוחנת לך תנסי לחפש למי יש רק לטחון חשוב להצלחה

עוד מתכוני פסח מבוקשים:

עוגיות בוטנים

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגובות

תגובות פייסבוק

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך

Close
Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים