עוגות גבינהעוגות שוקולד

מתכון עוגת קרמבו מנצח של תהילה לוי

מתכון מנצח ל- עוגת קרמבו
המתכון מאת תהילה לוי מקבוצת אמהות מבשלות ביחד.

מתכון עוגת קרמבו

הכנת התחתית – עוגת קרמבו

3 חלבונים להקציף במהירות גבוהה
להוסיף כוס סוכר בהדרגה ולהקציף עד לקצף יציב
כשהקצף יציב להוריד מהירות ולהוסיף את החלמונים ולהוסיף 3 כפות שמן ושקית אבקת אפייה ו4כפות שוקולית לכבות את המיקסר ובעזרת מרית מערבבים כוס קמח בתנועת קיפול עד התאחדות החומרים.
לשפוך לתבנית מרובעת בינונית
ולאפות בתנור 30 דק על 180 מעלות
להוציא את העוגה ולצנן היטב

הכנת הקצפת – עוגת קרמבו

בינתיים שהעוגה בתנור מכינים את הקצפת:
2 וחצי שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
3/4 כוס חלב ( חד פעמי)
2-3 כפות סוכר
להקציף עד לקצף יציב
למרוח על העוגה
בינתיים להכין את הציפוי:
לציפוי: 2 שוקולד חלב
עם מיכל שמנת מתוקה!
להמיס בגז
לערבב היטב לצנן מעט ולשפוך מעל הקצפת ולהשים במקרר לפחות 4שעות ויוצא מעדןןן בהצלחה לכולכם קל להכנה וטעיםם מאוד.

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!

אנשים מחפשים גם : 

עוגת קרמבו 6 ביצים

עוגת קרמבו טבעונית

עוגת קרמבו אמהות מבשלות

עוגת קרמבו קרין גורן

עוגת קרמבו 10 דקות

עוגת קרמבו מאקו

עוגת קרמבו הכי טעימה בעולם מתכונים

עוגת קרמבו סלונה

תגובות

תגובות פייסבוק

מתכונים דומים

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים