Go Back
עוגת קרמבו מתכון

עוגת קרמבו חלבית הכי טעימה בעולם

עוגת קרמבו מנצחת, קלה להכנה ומפנקת במיוחד להגשה בכל מועד!
ציון 4.29 על ידי 76 דירוגים
באדיבות: תהילה לוי

ציוד

תבנית מרובעת בינונית

המצרכים

לתחתית:

  • 3 חלבונים
  • 1 כוס סוכר
  • 3 חלמונים
  • 3 כפות שמן
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 4 כפות שוקולית
  • 1 כוס קמח

לקצפת:

  • ½2 שמנת מתוקה (625 מ"ל)
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • ¾ כוס חלב (חד פעמי)
  • 2-3 כפות סוכר

לציפוי:

  • 2 חפיסות שוקולד חלב (200 גרם)
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)

אופן ההכנה

לתחתית:

  • להקציף את החלבונים במהירות גבוהה.
  • להוסיף כוס סוכר בהדרגה ולהקציף עד לקצף יציב.
  • כשהקצף יציב להוריד מהירות ולהוסיף את החלמונים ולהוסיף את השמן, אבקת אפייה ושוקולית.
  • לכבות את המיקסר ובעזרת מרית מערבבים כוס קמח בתנועת קיפול עד התאחדות החומרים.
  • לשפוך לתבנית ולאפות בתנור 30 דק על 180 מעלות.
  • להוציא את העוגה ולצנן היטב.

לקצפת:

  • להקציף את השמנת מתוקה, פודינג וניל, חלב, וסוכר עד לקצף יציבה ולמרוח על העוגה.

לציפוי:

  • להמיס בגז שוקולד חלב עם מיכל שמנת מתוקה.
  • לערבב היטב לצנן מעט ולשפוך מעל הקצפת.
  • לשים במקרר לפחות 4 שעות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.