|

לחמניות ביס במילוי מוצרלה בייבי /מתכון

בהשראת: מרי קוגן
עדיין אין דירוגים
מתכון לחמניות ביס

לחמניות ביס הן לחמניות קטנות ורכות שמתאימות כנשנוש, כארוחה קטנה או כלחמניות צד למרקים וסלטים.

מתכון פשוט וקל להכנה ללחמניות ביס במילוי מוצרלה מיוחדות רכות וטעימות:

ספר המתכונים של מרי קוגן

מתכון לחמניות ביס
צילום: מרי קוגן
מתכון לחמניות ביס
צילום: מרי קוגן

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון לחמניות ביס

לחמניות ביס במילוי מוצרלה בייבי /מתכון

עדיין אין דירוגים
לדרג
כמות 0
באדיבות: מרי קוגן

ציוד

תבנית אפייה בינונית
מיקסר

המצרכים

  • 600 גרם קמח (מנופה)
  • 2 כפיות שמרים יבשים
  • 3 כפות סוכר או כף דבש
  • 220 מ״ל מים
  • 20 מ"ל שמן זית
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה

  • בקערת מיקסר ללוש ( מהירות 1-2) את החומרים למעט מלח כשלוש דקות לערך.
  • נוסיף מלח ( לא לשכוח) ללוש עוד 10 דקות לפחות .
  • נעביר לקערה משומנת לכסות בניילון נצמד ,להניח בצד להתפחה של שעה.
  • לאחר התפחה, לחלק לכדורים קטנים בגודל של 20 גרם לערך.
  • לקחת 2 כדורים של מוצרלה בייבי (לפני רצוי לספוג מהם נוזלים באמצעות נייר סופג ).
  • נניח במרכז כל כדור ולסגור אותו באמצעות הבצק של הקצוות.
  • נניח בתבנית למרוח בביצה טרופה, לפזר שומשום .
  • לתת לכדורים לתפוח חצי שעה
  • נכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות, עד לקבלת צבע.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון לחמניות ביס
צילום: מרי קוגן

 

רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

מקור: עוגת גבינה קרה ולוטוס מתכון מאת: מרי קוגן

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements