פשטידת כרובית דלת פחמימה ועשירה בחלבון
מחפשים ארוחה טעימה, משביעה ובריאה? נסו את פשטידת כרובית זו! היא דלת פחמימה ועשירה בחלבון, מה שהופך אותה לארוחה מושלמת לאלו שרוצים לשמור על אורח חיים בריא.
הפשטידה קלה להכנה ודורשת רק כמה מרכיבים פשוטים. היא מוכנה תוך זמן קצר יחסית, מה שהופך אותה לארוחה אידיאלית לארוחת ערב באמצע השבוע או לארוחת צהריים מהירה.
הכרובית היא ירק בריא ומזין, שהוא מקור מצוין לסיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים. היא דלה בפחמימות ועשירה בחלבון, מה שהופך אותה לבחירה מצוינת עבור אנשים שרוצים לרדת במשקל או לשמור על משקל תקין.
הפשטידה הזו היא דרך טעימה ומהנה לאכול יותר ירקות. היא גם מקור מצוין לחלבון, מה שהופך אותה לארוחה משביעה ומרגישה.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
המצרכים
- 4 ביצים (אורגניות עדיף)
- 1 גביע קוטג׳ (250 גרם)
- 1 גביע יוגורט עזים (150 גרם)
- ¼ כוס שמן זית
- 1 שקית כרובית קפואה ( של סנפרוסט 400 גרם)
תבלינים:
- מלח, אבקת בצל יבש טבעית, טימין ואורגנו יבש.
אופן ההכנה
- נרפד תבנית מלבנית בינונית בנייר אפייה.
- נשמן במעט שמח זית ונפזר פירורי לחם (כוסמין עדיף) בתחתית.
- נשטוף את הכרובית במסננת
- מתחת לברז, ננער מעודפי נוזלים, ונסדר בתבנית מעל פירורי הלחם.
- נטרוף היטב את הביצים עם הקוטג׳, יוגורט, שמן זית ותבלינים.
- נוסיף חצי כוס קמח כוסמין מלא וכפית אבקת אפייה.
- נערבב היטב לקבלת בלילה חלקה ולשפוך מעל הכרובית בתבנית.
- נשטח את התערובת, לזרות מעל עוד פירורי לחם לכיסוי.
- לאפות על 175 כ35-40 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
פשטידת כרובית דלת פחמימה
לפני שאתם מתנפלים מתכון זה – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.
מקור: פשטידת כרובית דלת פחמימה מתכון מאת: עידית מרום
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם