פלפל צ'ומה ביתי חריף אש
מתכון נוסטלגי בהכנה קלה

מתכון פלפל צ'ומה קליל, ביתי ופיקנטי, המושלם לבסיס לכל תבשיל, לתוספת למנות דגים וחריימה, לתיבול קציצות, שניצלים או שקשוקה, או כממרח פיקנטי על סנדוויץ' עסיסי
ניתן להקפיא, ותמיד ניתן לשלוף אותו ברגע שרוצים להעצים את חוויית הטעמים בכל ארוחה
ספר המתכונים של דלית וגמן-קרוב



אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

ציוד
קופסאות אחסון
קערה
המצרכים
- 300 גרם פפריקה חריפה
- 150 גרם פפריקה מתוקה
- 10 ראשי שום טרי וכתוש
- 2 כפות כמון
- 2 כפות כרוויה (קימל טחון לא חובה)
- 1 כפית פלפל סודאני גרוס
- מיץ משני לימונים טריים
- שמן כמה שנכנס
אופן ההכנה
- נערבב היטב את על הרכיבים לשים בקופסאות ולהכניס למקרר.
- לשים מעט שמן מעל שלא יתקלקל .
- אפשר להקפיא .
- מתאים כבסיס לכל תבשיל או סתם לכריך.
- נשמר להרבה זמן .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רק עוד דבר אחד אחרון!
פלפל צ'ומה ביתי
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: פלפל צ'ומה ביתי מתכון מאת: Dalit Wagman-karov