מכינים את הג'לי לפי הוראות היצרן ומוזגים אותו לכוסות הגשה אישיים.
חותכים 10 יחידות תותים לקוביות קטנות ומפזרים בכל כוס מעל לג'לי.
בסיר קטן מבשלים 300 גרם תותים חתוכים לרבעים עם 3 כפות סוכר ומים. מביאים לרתיחה טובה וטוחנים את התותים בעזרת בלנדר מוט ידני.
חותכים את המרשמלו לרבעים ומוסיפים לסיר מחית התותים תוך ערבוב מתמשך עד להמסה מוחלטת של המרשמלו.
נשתמש שוב בבלנדר מוט ידני ונטחן למחית אחידה.
לצנן היטב את מוס המרשמלו תותים שלנו.
לאחר צינון מקציפים שמנת צמחית עד לקבלת קצפת יציבה ונקפל לתוך מחית המרשמלו תותים.
נמזוג לכוסות מעל לג'לי ונעביר למקרר להתייצבות.