נכין את הגנאש ונשים דקה במיקרוגל,
מעבירים לשתי תבניות אלומיניום קטנות מלבניות מרופדות בנייר אפייה.
מקפיאים שעה.
להכנת המלית:
נשים חצי דקה במיקרו, וחוזרים על הפעולה לפי הצורך...
ממיסים 100 גרם שוקולד לבן פרווה/או חלבי ו- 50 גרם שמנת צמחית/ או מתוקה ומכניסים למיקרו
בפולסים קצרים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס, ומערבבים( להזהר עם השוקולד, יש לו נטיה להשרף מהר).
מערבבים ומכניסים למקרר לקירור של חצי שעה.
מוציאים מהמקרר, ומקציפים 150 שמנת צמחית + 50 גרם אינסטנט פודינג וניל + שוקולד לבן שקיררנו, ובסוף מוסיפים 3/4 קוקוס.
מעבירים לשקית זילוף.
על תבנית קטנה מרופדת בנייר אפייה עושים 2 פסים עבים, מעבירים למקפיא גם שעה.
לאחר מכן מוציאים את שתי התבניות, על משטח סיליקון אם יש או על נייר אפיה
שמים בכל קצה את הפס העבה ומגלגלים לרול. את הרול מגלגלים בכל ציפוי שנראה לכם. קוקוס/קוקוס קלוי או כל ציפוי אהוב.
אפשר להמיס שוקולד לבן פרוה ולזלף מעל פסים ליופי.