| |

קינוח לוטוס וגבינה

טעם מדהים במראה וחגיגי!
בהשראת: עמית פרג
ציון 4.13 על ידי 8 דירוגים

לא משנה מה אוכלים לפני, תודו שאין כמו קינוח טעים שקוצר מחמאות. אם אפשר היה לפתוח כל ארוחה בקינוח, כולנו היינו בעננים!

אז אספנו לכם 4 מתכוני קינוחים לשבת ממכרים במיוחד. מתכונים שברגע שתנסו ותטעמו, כבר לא תוכלו לוותר עליהם! אז בחרו לעצמכם מתכון קינוחים אחד, נסו, תתאהבו, ואנחנו נחכה לכם כאן כמו תמיד, עם עוד ועוד קינוחים טעימים!


איך אתם עוד לא שם?!

הצטרפו עכשיו לוואטסאפ שלנו למתכונים בריאים ותפריט מתכונים חדש כל יום.

  1. קינוח לוטוס וגבינה בכוסות אישיות – מתחתית שבבי עוגיות לוטוס שמוסיפים לה מוס גבינה מפנק ומעליו מוס לוטוס מושחת. קינוח אסתטי וחגיגי במיוחד שבהכנה לא מסובכת כלל. עד שמפסיקים להתרשם מצבעי הלבן כתום המהממים ולוקחים טעימה, לא מבינים מה זה עונג אמיתי.

קינוח לוטוס וגבינה

טעם מדהים במראה וחגיגי!
ציון 4.13 על ידי 8 דירוגים
לדרג
באדיבות: עמית פרג

המצרכים

כמות: 12-14 כוסות קינוחים

    לתחתית:

    • 1 חבילה עוגיות לוטוס טחונות (250 גרם)

    לקרם גבינה:

    • 250 מ"ל שמנת מתוקה
    • 2 כפות שטוחות סוכר
    • 2 כפות פודינג וניל
    • 150 גרם גבינת שמנת (לא משנה אחוז השומן)

    לקרם לוטוס:

    • 250 מ"ל שמנת מתוקה
    • 2 כפות שטוחות סוכר
    • 2 כפות פודינג וניל
    • 100 גרם גבינת שמנת (לא משנה אחוז השומן)
    • 4 כפות ממרח לוטוס (גדושות )

    אופן ההכנה

    • נניח 2 כפיות גדושות מפירורי הפתי-בר בתחתית כוסות הקינוחים, ונשטח אותם. להקפיד להשאיר מעט מהעוגיות הטחונות בצד שיהי לנו לקישוט.
    • כעת נקציף את השמנת המתוקה והסוכר עד לקצפת רכה, נוסיף בהדרגה את הפודינג, ונמשיך להקציף, נוסיף את גבינת השמנת ונמשיך להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. נעביר לשק זילוף עם צנתר משונן, ונזלף מעל פירורי העוגיות.
    • נקציף את השמנת המתוקה והסוכר עד לקצפת רכה, נוסיף בהדרגה את הפודינג, נמשיך להקציף ואז נוסיף את גבינת השמנת וממרח הלוטוס, ונמשיך להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. נעביר לשק זילוף עם צנתר משונן, נזלף מעל פירורי העוגיות.
    • נפזר מעט פירורי עוגיות מלמעלה. נשים במקרר לשעתיים לפחות.
    נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

    2. סושי שוקולד עם קרם קוקוס – מכינים כשרוצים לגנוב את ההצגה במלואה! הרולדה המטורפת הזו מזכירה במעט את הגלידוניות שקונים בסופר, אבל היא טעימה בהרבה והרכיבים האיכותיים בה לא משאירים מקום להשוואה!

    3. סברינות לשבת רכות ומשגעות – רכות ומשגעות שתמיד מתקבלות בעסיסיות מטריפה ומורטבות בסירופ מתקתק המשדרג את הטעם עם הקצפת העשירה. כאשר אפשר להכין כזה מדהים בבית, למה ללכת לקונדיטוריה יותר?

    נפתח החשק? עשרות מתכונים לקינוחים לשבת במרחק לחיצה אחת

    עוד אוספים מעניינים שחובה להכיר >>>

    4. קינוח שוקולד פרווה מהיר – מכינים ב-2 דקות עבודה ואף שנייה לא יותר, ובתמורה מקבלים תענוג שוקולדי עשיר בחלווה, עם מרקם משגע שנמס בפה. איך שמכינים פעם ראשונה, ומבינים מה המשמעות של תענוג אמיתי בחבילה קטנה

    קינוח שוקולד פרווה מהיר ומושחת

    קינוח פרווה מפנק במיוחד שמכינים ב-2 דקות עבודה ואף שנייה לא יותר, ובתמורה מקבלים תענוג שוקולדי עשיר בחלווה, עם מרקם משגע שנמס בפה.
    באדיבות: רונית פרץ

    ציוד

    • תבנית אינגליש קייק
    • כוס חד פעמית לשתייה חמה

    מצרכים

    • 200 גרם שוקולד מריר 70%
    • 1 כוס טחינה גולמית משומשום מלא
    • 3 כפות סילאן טבעי
    • 2 כפות שמן זית
    • קורט מלח גס
    • 1 כוס אגוזים קלויים

    אופן הכנה

    • בקערה ממיסים את השוקולד ומערבבים אותו, ואז לצקת לתוך הקערה את שאר המצרכים ומערבבים היטב.
    • לאחר ערבוב טוב, לצקת את הבלילה לתבנית אינגליש קייק, ולשים שעתיים במקפיא.
    • להוציא מהמקפיא ולחתוך לפרוסות.
    • אם רוצים, אפשר לשדרג בעוד תוספות כמו: שבבי קוקוס, פיסטוקים שבורים או פירות יבשים.
    ניסית את המתכון?צלמי איך יצא לך!! ממליצה עליו?!

    יש לכם שאלות על אחד הקינוחים לשבת? אל תהססו לשאול למטה!

    Similar Posts

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    ניסית את המתכון? איך יצא?